VIDEO Mini Cooper Coupe – la joacă pe circuit

Eu și Mini Cooper Coupe intr-o zi de toamnă pe circuitul de karting de la Tunari. Memorabil cu accente de eșec pe alocuri. Prietenul meu, antrenorul de șofat de la BMW și super-pilot de raliu Claudiu David a făcut tot posibilul ca să mă aducă pe ”trasa rapidă” cu indicații prin stație. A făcut minuni în doar câteva tururi dar asta nu înseamnă că nu era cât pe-aci să ”explodez” cutia de viteze. Oricum, a fost super-distractiv să încerc să fac muzică prin stilul meu de condus printr-o aplicație de la bordul mașinii. Vizionare plăcută la un clip foarte simpatic.

Ultimele articole

Articole recomandate

22 Comments

 1. Domnule Daniel, decat MTV… mai bine „Viata Satului”, bine grait George!

  MTV-ul de azi nu mai este ceea ce era altadata. Acum ajuta la perpetuarea si dezvoltarea unei specii foarte rezistente in fata bunului simt, prea multa mizerie umana, just killing time. De cand Viacom a cumparat si Viva au prapadit si canalul german de muzica. Vai de capul lor si mama lor.

  Pontul pentru domnul Daniel ca are nevoie se surse sanatoase de inspiratie:
  BBC, Grip -Das Motormagazin, Automagazin SAT 1 sau Delux Music TV daca omul e un mare meloman, dar pentru Dumnezeu, eveitati MTV-ul ca nu are legatura cu felul asta de mancare.

  Eu tare mult mi-as fi dorit sa-l vad pe Claudiu David in partea finala, unde e?

  Si pontul pentru tine: Rennfahrer Matthias de la Grip e genial, mai ales in emisiuni cu Porsche.

 2. si inca ceva cred ca o cutie automata isi face treaba mult mai bine pe un circuit.
  bineinteles ca acum multi o sa sara in cap ca manuala e mai fun, ca altfel simt masina, bla bla bla, etc insa eu cred ca o cutie automata e mult mai FUN si placuta la condus sportiv in modul manual.
  Am condus pe circuit un EVO X cu cutie automata si este fenomenala.

 3. „Era s`o bagi in marsarier”… Cea mai tare replica… Se vede ca nu ai nimerit treapta I pe acolo, in rest … super…
  Fain clipul, mie mi`a placut… Insa am o singura remarca… Camera de pe plafon trebuia sa fie orientata innainte, sa se vada virajele/traseul…
  Parerea mea…

 4. Domnul Daniel si-a insusit ghionturile de la voi si promite sa fie mult mai atent in realizarea clipurilor care vor urma!
  Multumesc ytbu, ovi, Razvan, Dorin, koshbo pentru feedback!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.