Cel mai ieftin RCA plus o reducere de 15%

Vrei să îți cumperi un RCA ieftin și rapid? De azi îl poți cumpăra de pe magazinul online de… electro-IT. Așa sună pe scurt cea mai nouă ofertă de pe internetul românesc.

www.buhnici.ro - eMAG RCA

RCA de la eMAG – cu reducere 15%

Care e secretul? eMAG.ro intră în stilul său ”disruptiv” într-o nouă piață. Cea a asigurărilor. Au un broker care oferă polițe la toți asiguratorii care contează de la și vor să ia crema sezonului când șoferii aleargă după reducerile pentru RCA. Sunt pe lista lor Astra, Uniqa, Asirom, Omniasig, BCR Asigurări, Allianz Tiriac, Groupama, Generali, Euroins și Carpatica.

Cam așa arată pagina de unde poți cumpăra direct online. Îți introduci datele iar polița se emite pe loc:

RCA de la eMAG 1

Motorul lor de căutare RCA se mișcă foarte bine și îți permite să cumperi asigurarea de pe internet și să o primești prin poștă a doua zi. eMAG are trei curieri, așa că îi cred pe cuvânt că vor livra la timp.

Vreau să îmi spuneți dacă sunt însă cu adevărat cei mai ieftini. Cei care au mai cumpărat online poate ne dau și exemple comparative de prețuri.

Piața asigurărilor ”învârte” în 2011 1,3 miliarde de lei.

Ultimele articole

Articole recomandate

42 Comments

 1. In 28.01.2014 am comandat RCA-ul pe un an (01.03.2014–28.02.2015) pentru care am platit 266 lei.Ce sa vezi?Azi 12.02.2014 aceeasi asigurare ,la aceeasi companie pe acelasi Emag este 243 lei -pentru aceeasi perioada
  Ciudat,nu?

  • Desigur ca sunt promotii si in zona asigurarilor RCA, asa cum pot fi si la produsele obisnuite sau cel putin aici stiu ca asa era odata.
   De verificat daca dupa noile update-uri legislative si plafoane impuse mai pot exista astfel de oferte, dar cred ca merita abordata zona online pentru un astfel de serviciu.

 2. eu presupun ca procentul maxim se aplica politelor de valori mari, adica la masini mari [autospeciale]. personal, utima polita am cumparat-o de pe rca-ieftin in a doua jumatate a lunii decembrie 2013, datorita ofertei mai bune. salut!

 3. prietene daca datele nu sunt reale polita nu e valabila numai scrie prostii si in caz de accident ai dat in bara tu raspunzi de datale din polita

 4. Acum emag lucreaza cu firma de curierat Cargus care face livrarile politelor RCA dupa cum are chef si timp. Eu am primit SMS ca mi-o aduc astazi si evident ca dupa ce am sunat de cateva ori curierul ziua a trecut si polita lipsa. Este ultima data cand mai cumpar polita RCA de la emag.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.