VIDEO – Fonebud – Un gadget ceva mai deosebit

Fonebud_buhnici

Ne-am obișnuit să le spunem gadget-uri tuturor electronicelor mici, indiferent că vorbim de o pereche de căști sau de un smartphone. Și eu fac la fel stai liniștit. Nu trebuie să uităm însă că denumirea de gadget se referă de obicei la un produs cu o funcție simplă fără de care am putea să trăim liniștiți. Căștile sunt un gadget, de multe ori necesar. Smartphone-ul nu este chiar un gadget, este mai mult un dispozitiv. Cel mai folosit de altfel.

Fonebud este un astfel de gadget. Este mai exact definiția acestui cuvânt și încorporează mai multe funcții. Este un handsfree Bluetooh, o baterie externă și de ce nu, și o lanternă puternică. Ah, și declanșator pentru camera de la smartphone. Așadar, poți să îți încarci cel puțin odată bateria telefonului, să îl folosești pe post de receptor la convorbirile telefonice, dacă ești genul care își lasă telefonul pe unde apucă.

Mai poți să găsești rapid gaura cheii cu lanterna inclusă, nu că flash-ul de pe telefon ar fi mai la îndemână dar… Nu în ultimul rând, pe lângă funcția de baterie externă, mai are și rol de declanșator pentru camera de la smartphone. Pentru momentele când nu ai la tine nici un selfie stick sau nu găsești opțiunea de temporizare în meniu.

Lăsând gluma la o parte e destul de util, asta dacă îl găsești pe la noi. Mie mi s-a părut interesant, de aceea i-am făcut și un scurt review. Sunt sigur însă că nu este singurul gadget de acest fel. Ia spune-mi, tu ai văzut ceva similar prin magazine?

Ultimele articole

Articole recomandate

13 Comments

  1. Asta cred ca este cel mai inutil gadget pe care l-am vazut pana acum. Lumea cauta telefoane cat mai subtiri si mai elegante si astia au scos bucata asta de sapun de casa care pe langa faptul ca este impractica mai este si urata cu „spume” (see what i did there?). Un smartwatch face tot ce face acest lucru plus ca este mult mai elegant.

  2. Salut George!Numele meu este Rares.Si am un prieten care face google cardboard!Fabricat in iasi!Si ar fii dispus sa iti dea o pereche gratis si pentru un concurs!Daca esti dispus sa faci un review la ei,te rog contacteza-ma!Mersi!

  3. Cel mai inutil gadget pe care l-am vazut vreodata :)) Nu prea inteleg, de ce sa vorbesti la sapun daca ai la tine un TELEFON ADEVARAT? Si prima data cand ai aprins lanterna mi-am zis „wooow, face review la o lanterna!”

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.