Categorie: GADGET

VIDEO – Fonebud – Un gadget ceva mai deosebit

Fonebud_buhnici

Ne-am obișnuit să le spunem gadget-uri tuturor electronicelor mici, indiferent că vorbim de o pereche de căști sau de un smartphone. Și eu fac la fel stai liniștit. Nu trebuie să uităm însă că denumirea de gadget se referă de obicei la un produs cu o funcție simplă fără de care am putea să trăim liniștiți. Căștile sunt un gadget, de multe ori necesar. Smartphone-ul nu este chiar un gadget, este mai mult un dispozitiv. Cel mai folosit de altfel.

Fonebud este un astfel de gadget. Este mai exact definiția acestui cuvânt și încorporează mai multe funcții. Este un handsfree Bluetooh, o baterie externă și de ce nu, și o lanternă puternică. Ah, și declanșator pentru camera de la smartphone. Așadar, poți să îți încarci cel puțin odată bateria telefonului, să îl folosești pe post de receptor la convorbirile telefonice, dacă ești genul care își lasă telefonul pe unde apucă.

Mai poți să găsești rapid gaura cheii cu lanterna inclusă, nu că flash-ul de pe telefon ar fi mai la îndemână dar… Nu în ultimul rând, pe lângă funcția de baterie externă, mai are și rol de declanșator pentru camera de la smartphone. Pentru momentele când nu ai la tine nici un selfie stick sau nu găsești opțiunea de temporizare în meniu.

Lăsând gluma la o parte e destul de util, asta dacă îl găsești pe la noi. Mie mi s-a părut interesant, de aceea i-am făcut și un scurt review. Sunt sigur însă că nu este singurul gadget de acest fel. Ia spune-mi, tu ai văzut ceva similar prin magazine?