VIDEO Audi A8 – Transformatorul… de statut

audi a8 90

Dacă nu ai ochiul format, nu o să-ți dai seama cine-i bogat și cine-i sărac. Poți să recunoști o cămașă elegantă dintr-o mie de modele. Textura, culoarea, gulerul, nasturii. La fel e și la pantofi, pantaloni și ceas. Un Tissot strălucește mai puternic decât un Casio.

 

2014-Audi-S8-22

Câteodată nu vrei să atragi atenția. Nu vrei nici propriul șofer, ci vrei să te strecori prin trafic ca un Tico albastru cu multă rugină pe aripă. Iar Audi A8 asta face. E un transformator de statut pentru propriul ego. Mama ta nu va ști că tu ai început să faci sute de mii de euro pe lună, ci te va aștepta în continuare acasă cu tocana de cartofi.

A8 nu este o mașină pentru pasageri. Doar dacă îți iei A8L. Ajut-o cu suspensie pneumatică și motorul de 3,0L, bi-turbo, diesel și nu o să vrei decât să stai pe scaunul șoferului. Dacă ai buzunarul lung, mergi pe Bang&Olufsen, scaune ventilate.

Cea mai mare problemă a lui A8 însă înseamna Seria 7. Un driver`s car foarte lung și confortabil. Bun pentru politicienii care sunt urmăriți constant și au nevoie de o mașină de fugă. S-Klasse rămâne însă etalonul clasei, dacă vrei să ieși în evidență ca un .

Ultimele articole

Articole recomandate

75 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.