VIDEO Cea mai distractivă livrare din viața mea – FORD EcoBoost 400.000

IMG_0473

Sunt momente când eu cred că putem să ne oprim din tot ce facem și să spunem ceva bun. Să le spunem celor care contează, simplu și sincer: „Felicitări!”.

Vorbesc despre oamenii din jurul nostru care nu muncesc doar pentru leafă, pentru ora 5 sau pentru premii ci pentru privirea aceea care te încurajează, pentru o strângere de mână și un „Bravo!”. Azi e momentul să o facem pentru echipa de la Ford Craiova. Să ajungi la 400.000 de motoare EcoBoost livrate către tot restul lumii e o performanță incredibilă.

IMG_0251

Sunt mândru să vă spun că am putut să onorez acest record alături de un pilot genial. Simone Tempestini. Le spun multumesc pentru că m-au cooptat în nebunia aceasta frumoasă și celor de la Ford România. Îi felicit și mă înclin în fața echipei care a realizat acest film cum nu am mai văzut făcut până acum la noi.

Cred că acest clip merită să ajungă viral pentru că merităm să ne vedem și afară cu un video făcut ca la carte cu risipă de imaginație și mult efort.

Pentru a marca producția a 400.000 de motoare echipa Ford Craiova și pilotul Simone Tempestini, care reprezintă România…

Posted by Ford Romania on Monday, June 8, 2015

Ultimele articole

Articole recomandate

37 Comments

  1. Foarte tare, ai trait niste senzatii wow cred, felicitari George ca ai avut aceasta onoare!E tare acest pilot felicitari si lui si celor de la Ford Romania au facut progrese enorme!

  2. Ce tare! Ați facut aceasta demonstrație, înăuntru fabricii ,pe pista din spate și chiar și pe linia de tren din spatele uzinei. Sunt mândru ca părinții mei lucrează la Ford!

  3. Mama ce tare!! Vreau si eu o asa experienta. Chiar ma interebam daca oameni au filmat cum au tinut pasul cu el … dar am vazut drona in montaj, foarte tare. Incep sa imi schimb parerea despre ford, chiar merita sa iti iei unu.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.