Categorie: Auto

VIDEO Cea mai distractivă livrare din viața mea – FORD EcoBoost 400.000

IMG_0473

Sunt momente când eu cred că putem să ne oprim din tot ce facem și să spunem ceva bun. Să le spunem celor care contează, simplu și sincer: “Felicitări!”.

Vorbesc despre oamenii din jurul nostru care nu muncesc doar pentru leafă, pentru ora 5 sau pentru premii ci pentru privirea aceea care te încurajează, pentru o strângere de mână și un “Bravo!”. Azi e momentul să o facem pentru echipa de la Ford Craiova. Să ajungi la 400.000 de motoare EcoBoost livrate către tot restul lumii e o performanță incredibilă.

IMG_0251

Sunt mândru să vă spun că am putut să onorez acest record alături de un pilot genial. Simone Tempestini. Le spun multumesc pentru că m-au cooptat în nebunia aceasta frumoasă și celor de la Ford România. Îi felicit și mă înclin în fața echipei care a realizat acest film cum nu am mai văzut făcut până acum la noi.

Cred că acest clip merită să ajungă viral pentru că merităm să ne vedem și afară cu un video făcut ca la carte cu risipă de imaginație și mult efort.

Pentru a marca producția a 400.000 de motoare echipa Ford Craiova și pilotul Simone Tempestini, care reprezintă România…

Posted by Ford Romania on Monday, June 8, 2015