VIDEO Cea mai distractivă livrare din viața mea – FORD EcoBoost 400.000

IMG_0473

Sunt momente când eu cred că putem să ne oprim din tot ce facem și să spunem ceva bun. Să le spunem celor care contează, simplu și sincer: „Felicitări!”.

Vorbesc despre oamenii din jurul nostru care nu muncesc doar pentru leafă, pentru ora 5 sau pentru premii ci pentru privirea aceea care te încurajează, pentru o strângere de mână și un „Bravo!”. Azi e momentul să o facem pentru echipa de la Ford Craiova. Să ajungi la 400.000 de motoare EcoBoost livrate către tot restul lumii e o performanță incredibilă.

IMG_0251

Sunt mândru să vă spun că am putut să onorez acest record alături de un pilot genial. Simone Tempestini. Le spun multumesc pentru că m-au cooptat în nebunia aceasta frumoasă și celor de la Ford România. Îi felicit și mă înclin în fața echipei care a realizat acest film cum nu am mai văzut făcut până acum la noi.

Cred că acest clip merită să ajungă viral pentru că merităm să ne vedem și afară cu un video făcut ca la carte cu risipă de imaginație și mult efort.

Pentru a marca producția a 400.000 de motoare echipa Ford Craiova și pilotul Simone Tempestini, care reprezintă România…

Posted by Ford Romania on Monday, June 8, 2015

Ultimele articole

Articole recomandate

37 Comments

 1. Super clip si super senzatii cred, desi pe figura ta pareai foarte relaxat. Cred ca au taiat cadrele in care erai cu zambetul pana la urechi :) Totusi eu cu 1,6-ele de 115 CP nu reusesc sa fac ce face Tempestini. Crezi ca e posibil si cu TDCI-ul? Ce motor aveati sub capota? Era de serie?

  • Mașina din clip este o Fiesta R5, adică o versiune de raliu. Nu face viteză maximă ca ca a ta probabil dar ajunge foarte repede la 170-180kmh ca să fie competitivă la raliuri. Motorul este un EcoBoost modificat deasemenea special pentru raliuri.

 2. Salut George. Scuze și te rog să-mi spui dacă sony sbh52 are probleme cu noise -canceling Știu ca aveai o pereche, de asta te rog să-mi spui dacă sânt ok am un z3. Tu le-ai folosit cu un z ultra

 3. Salut, George Buhnici !

  Da, frumos videoclip.
  Era si mai distractiv si mai frumos daca ieseati la un traseu pe un drum acolo unde se fac competitii.

 4. Salut
  Este un videoclip reusit si foarte bun , intradevar mai rar asa videoclipuri pe la noi prin curtea scolii .
  Deasemenea este un videoklip care face reclama nu numai masinii si fabricii Ford dar si orasului Craiova.
  Puteati sa zic asa sa mariti miza si sa va duceti cu masina si prin oras si opreati circulatia normala pentru cateva ore bune si cred ca faceati un video si mai bun .
  bafta

 5. Wow. Incredibil. Chiar nu-mi vine sa cred ca exista cineva pe care il cheama Laviniu. :) Oricum, tot respectul pentru clipul pe care l-a realizat. Felicitari!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.