VIDEO – Cele mai bune jocuri de mobil la un espresso în ”Cafeneaua Buhnici iLikeIT”

M-am ținut de promisiune și i-am făcut plăcerea lui Mihai Dedu. Un espresso proaspăt, făcut ca la bar. Ei bine, aproape ca la bar. M-am complicat puțin în tehnologia cafelei și am uitat câteva lucruri care au dus la un semi-eșec. Noroc că espressorul a depășit momentul până am scos eu la perete câteva jocuri tari ale anului 2011 pentru mobile.

Problema fusese umezeala din râșniță, pe care am adus-o de acasă și se răcise, apoi se încălzise cât să facă puțin condens. În plus, mai și râșnisem prea fin cafeaua. Sper că nu v-am pierdut prin detalii. Să revenim la jocuri.

Topul meu pentru 2011..

1. Angry Birds
2. FIFA 2012
3. Can Knockdown
4. Need for Speed Shift
5. Flight Control
6. Plumber’s Nightmare
7. Fruit Ninja
8. Doodle Jump

Alte mențiuni de la prieteni.

Angry Granny
Jetpack
Angry Santa
Backgammon
Chess.com
Tetris
Early Bird
Bike Baron
Dark Nebula
Blood&Glory
FLComando
Table Tennis
Monopoly
Madden NFL
Pocket Tanks
Plants vs. Zonbies
Cut the rope
NBA 2K12
I Dig It
Where’s my Water?
Real Racing 2
Gangstar Rio: City of Saints
Modern Combat 3 mai ales online e nebunie
Back Stab
Real Racing
Gt HD
GTA3
Siege Hero

Mai știi vreun joc bun? Adaugă-l la comentarii, că tot stăm tolăniți pe canapele, acum de sărbători…

Ultimele articole

Articole recomandate

26 Comments

 1. Salut George.Sunt un baiat de 15 ani si as vrea sa-mi iau un tel mai mult pt jocuri si chestii din astea. Am un buget limitat de vreo 700-800 lei… Poti te rog sa imi dai niste ex de telefoane? Eu m-am oprit la allview p5 mini care are un pret de 600 lei…

 2. In primul rand bine ai revenit in tara, am incercat sa gasesc un articol pe blogul tau despre google glass dar din pacate nu am gasit un articol asa ca voi scrie aici pe un subiect legat de jocuri parerea mea despre acest gadget.

  Am urmarit astazi in reluare emisiunea ta cu acei ochelari google glass, sunt interesanti recunosc exista totusi un dar..

  Nu stiu daca esti fan Star Trek ( eu sunt ) urmarind emisiunea mi-am adus aminte de un episod al acestui serial . ( seamana cu ochelari google glass? )

  https://www.youtube.com/watch?v=I3ih-sm6hxA

  Sunt un pic cam suspicios pe realitatea asta augmentata fie ea video sau audio.

  Mie teama ca vom deveni dependenti de ea, mie teama ca toate aceste corporatii si-au pierdut onoarea si nu se mai gandesc la implicatiile asupra „psihologicului” omului .

  Poate nu ti-ai dat seama pana acum dar noi oameni traim deja in niste realitati augmentate.

  Cea mai importanta realitatea augmentata este cea alimentara, consumam alimente frumoase mari dar lipsite de gust si substante hranitoare, care contin chiar toxine, e-uri si alte prostii menite sa atraga, sa creeze dependenta si sa sustina aceasta realitate alimentara augmentata.

  Sincer sa fiu chiar daca sunt pasionat de it din ce in ce mai mult imi dau seama ca toate aceste lucruri noi si gaget-uri nu sunt menite a ne face viata mai usoara ci a ne face sclavi tehnologiei si a organizatiilor si corporatiilor ce le produc.

  Curios e ca in aceasta epoca ne deplasam mai rapid ca in altele, avem aparate care ne fac treburile casnice totusi avem din ce in ce mai putin timp pentru noi si familia noastra ca cei din vechime .

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.