VIDEO – Allview X3 Soul – Gold, nu Rose Gold

Allview_X3_Soul_Review_Buhnici

Chiar dacă îți doreai neapărat un Rose Gold, Allview X3 Soul este disponibil doar pe varianta mai comună, și anume Gold. Bine, dacă îl porți alături de o cămașă roz atunci devine Rose Gold. E atât de simplu.

Revenind la ”oile noastre” sunt plăcut impresionat. Nu m-a dat pe spate însă sunt semne bune că românii noștri se orientează și aleg dispozitive din ce în ce mai premium. Atât la nivel de construcție cât și la nivel de performanță. Atât cât se poate, pentru că și chinezul are o limită. Nu poate produce telefoane de 200 de dolari pentru ca acestea să fie revândute în Europa la 400 de dolari.

Tehnologia nu a ajuns încă acolo, însă e pe aproape. Nu îi condamn pe cei de la Allview ci chiar îi admir pentru nivelul la care au ajuns. Suntem însă o piață sensibilă la preț, iar ei trebuie să țină cont de asta pe viitor.

Mi-a plăcut cum se mișcă, e rapid, e fluid, e foarte bine construit și chiar și bateria este una destul de mare pentru cât de subțire este. Îmi place, însă nu acum. Poate după ce mai scade puțin prețul la el, va fi o opțiune foarte bună de luat în seamă. Deocamdată cei 1500 lei sunt puțin peste ce aș plăti eu pentru un astfel de dispozitiv.

Ultimele articole

Articole recomandate

160 Comments

  1. Salut. Urmatoarea mea problema este : cand vreau sa filmez, aprind blitz-ul, este foarte puternic la inceput, dar dupa se stinge si abia ca se mai vede ceva din el . Voiam sa te intreb daca asta ti se intampla si tie sau doar mie .

  2. Salut,stii cumva daca androidul de 5.1 sa actualizat la 6?Telefonul se misca impecabil inclusiv poze de calitate si videoclipuri full HD,de buna calitate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.