Categorie: GADGET

VIDEO – Allview X3 Soul Super! Scuze, PRO!

allview_x3_soul_pro_review_unboxing_test_video_buhnici

L-am găsit în sfârșit, era rușinos și s-a ascuns de noi atâta vreme. Îl căutam prin studio cu Antutu ca să-i ”facem felul” și nu credea că va fi suficient de bun pentru a se arăta lumii întregi, este el, X3 Soul Pro, Allview X3 Soul Pro. Super e doar UMI, el este un PROfesionist.

Acum că a trecut cu brio testele vrea să se laude așa că l-am filmat și acum vi-l arăt. E drept, m-am chinuit să scot de la el cheița pentru SIM, însă efortul nu a fost în zadar.

Gata cu gluma, e târziu și probabil vreți să știți câteva lucruri despre el înainte să dați play la clipul video. Sau poate ar trebui să dați play la clipul video, nu?

Pe scurt, 4 GB de RAM, 64 GB stocare, un procesor Helio P10 rezervat doar modelelor de top care nu preferă Qualcomm sau Exynos, ori A10 și USB Type C pentru încărcare și transfer de date. A, și display cu Force Touch, 3D Touch și Multi Level Touch. Sigur una dintre denumiri e corectă. Cred că este cel mai rapid telefon al celor de la Allview și au făcut o treabă bună cu el. Și cu senzorul de amprentă. Gata, clipul mai jos. Enjoy!