VIDEO LG G-Pad 8.3 review – cea mai tabletă Android de 8”

Pe 7 inci avem deja Nexus 7 2013 și nimeni nu emite pretenții în fața tabletei făcută de Asus pentru Android-ul Google Play Edition. Este pur și simplu imbatabilă. Nexus 7 este portabilă și foarte performantă însă e o doar tabletă mică. Atât de mică încât ar putea deveni curând un phablet.

LG GPad 8.3

Apple a zis că tableta mică ar trebui să aibă 8”. Și s-ar putea să cam aibă dreptate. Dovadă stă succesul lui iPad mini. Așa că Samsung a lansat un contracandidat. Cam lowcost pentru gustul meu, Note 8 este o tabletă ieftină cu ecran ieftin și performanță mediocră. LG G-Pad e în schimb o apariție surprinzătoare. Un Android execelent cu o experiență de utilizare rafinată. Atât de bine studiat încât face niște chestii când strigi la el Kimchi, Whiskey, sau LG. Mai bine îți arăt în review-ul meu video.

Întrebare: Te poate convinge LG să cumperi un Android în loc de iPad mini?

Ultimele articole

Articole recomandate

209 Comments

  1. Salut George! Sunt intr-o mare dilema si nu stiu ce sa aleg intre LG G PAD 8.3 si modelul mai nou LG G PAD 8.0. Te rog sa ma ajuti cu un sfat. Multumesc anticipat!

  2. Sal all am si eu un Lg.V-400 si chiar sunt ff multumit de ea,mai ales cabatat mi am permis ☺.. Ajutatima si pe mine va rog eu frumos ca am scapato si mi sa crapat tachscrim-ul si anca merge fff ok tot,dar nu stiu si nici nu am gasit unde sa pot schimba tachscrimul.Tare e ca am fost cu ea la garantie si nesimtiti mi au cercerut 700Ron,si ma m cam razgandit ca la bani aia cuparam alta + ramaneam si cu bani.Va rog frumos ajutatima macar cu un nr tel sau o andrumare ancotro sa ma duc.Multumesc f. Dle.George.B. pls

  3. Salut George.Ma intereseaza o tableta de 8 inch pentru vizionat filme in format mkv 720 p descarcate din pc .Deci ma intereseaza sa se vada si sa ruleze foarte bine.Ce recomandare faci pentru un pret cit mai mic si nu neaparat noua(olx,okazii) deoarece nu doresc sa investesc multi bani folosindo ocazional.Multumesc

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.