Ne vedem la Comic Con cu idei bune și… echipa ta

AmberJam logo_FacebookPost
Am auzit multe povești despre tineri de 25 de ani care au companii evaluate la zeci de milioane de dolari. Companii fondate pe idei care le-au venit într-o noapte și pentru care au muncit non-stop ca să le vadă realizate. Totul a plecat de la o idee. Și eu am multe idei, nu mă lasă seara să adorm prea repede, pentru că așa funcționez eu. Îmi dau seama că am pus deja în aplicare o parte din lucrurile la care m-am gândit, așa că mă întorc pe partea celalaltă și mă împac cu ideea că ziua de muncă are 18 ore.

Însă, pentru tine, problema se pune altfel. Ce faci cu ideile tale? Cum le pui în aplicare? Nu contează dacă ești student sau ai terminat deja facultatea. Mi-au trecut prin studio o mulțime de tineri care își doresc să facă o aplicație, un joc pentru platformele mobile, ba chiar ceva mai complex pentru PC.

Lucrurile au devenit mai simple, mult mai simple. Amber Studio și-a propus să facă șase jocuri în 24 de ore cu ajutorul vostru. Când eram eu de vârsta voastră, ca să faci un joc aveai nevoie de o echipă de minimum zece oameni și, probabil, multe luni de muncă. Acum, totul se face cu patru oameni în 24 de ore. Vorbesc serios, de multe ori, eu abia ajung la zi cu inbox-ul în 24 de ore.

Sunt sigur că nu vrei să renunți la ideea care deja te bântuie în fiecare seară și cu care îți imaginezi că vei face bani. Dacă este despre un joc, ai o șansă pe care eu nu aș rata-o.

Intră pe http://www.amberstudio.com/amberJam.html și înscrie-te acolo. Singur sau cu echipa ta, dacă ai una. În cadrul Comic Con, vei avea la dispoziție 24 de ore și un mentor din partea studioului. Ba chiar și colegi de echipă dacă nu ai deja.

Voi fi acolo să te susțin.

Ultimele articole

Articole recomandate

3 Comments

  1. Salut George,

    Cand o sa revi cu impresiile pe care ti le-a lasat Oukitel K4000 ? Ai promis ca o sa revi cu un review, deoarece ai ceva probleme la acel telefon, care la inceput functiona impecabil.

    Multumesc si mult succes in continuare !

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.