Categorie: General

VIDEO – Cu ce și pe ce filmez review-urile?

Cu_Ce_Lucrez_pe_Blog_buhnici

Este o întrebare pe care mulți dintre voi ați pus-o de-a lungul timpului și acum vă arăt. Gadget-uri sunt multe, însă la fiecare dintre filmări, uneltele pe care le folosesc sunt și mai multe. Din păcate, sunt și scumpe. Nu mă plâng, pentru că îmi ușurează foarte mult munca și îmi permite să filmez și mai multe telefoane și să o fac mai repede.

Camere video, DSLR-uri, camere de acțiune, camere cu stabilizare electronică, lavaliere, microfoane, scule de înregistrat sunet, multe lumini, zeci de încărcătoare și probabil vreo sută de cabluri și alte accesorii sunt absolut necesare. Ah, era să uit și cei peste 1 TB de stocare doar din carduri SD și microSD pentru camere.

Camerele trebuie să stea fixe pe mașini și pentru asta am nevoie de ventuze speciale și brațe de susținere. Luminile sunt foarte importante pentru a crea acea baie de lumină în studio iar produsele să arate cât mai bine în filmare.

Pe lângă acestea am introdus recent și o masă solidă pentru studio. Aveam nevoie de o masă mare și am ales să o fac la comandă. În plus, este și reglabilă pentru că îmi vine mai ușor să filmez din picioare. Chiar și mail-urile și le citesc mai nou din picioare. E mai sănătos, mai ales că îmi ocupă destul timp.

Masa de studio are o lungime de 160 cm și poate ridica până la 100 kilograme, totul cu ajutorul unui singur motor și a două picioare deștepte. Cea din birou este mai mică, suficientă pentru a îmi ține laptop-ul, telefonul și un suport de tabletă însă are un avantaj: are roți și acumulator. Nu sunt dependent de priză dacă de exemplu vreau să o scot pe terasă, lucru pe care probabil îl voi și face în curând.

Dacă te interesează, biroul l-am luat de pe www.birouri-reglabile.ro. Acolo ți-l poți customiza pe ce dimensiuni, culori și modele vrei tu.