UNBOXING & REVIEW – Horizon – ”Cutia” deșteaptă de la UPC

Am văzut până acum o mulțime de ”cutii” deștepte de la operatorii de cablu. E drept, acum nu mai ai nevoie de un televizor ci de un monitor, jucăriile acestea fac toată treaba. Nici măcar nu te obligă să ai un port HDMI pentru că sunt compatibile și cu televizoarele vechi. Unele dintre ele.

Horizon de la UPC m-a surprins în mod plăcut. Nu este ca toate celelalte, un TV-tuner extern care îți ocupă spațiu prețios pe comoda televizorului. Poate doar pentru ea ai luat și măsuța că altfel puneai televizorul direct pe perete.

Pe lângă înregistrarea programelor preferate în HD, la orice oră din zi și din noapte vrei tu, UPC îți mai oferă un serviciu de care eu sunt tare încântat. Mai ales după ce l-am și testat. Ei înregistrează toate programele din grila lor, bine, doar pe cele la rezoluție standard, timp de 7 zile.

Dacă ai abonament la ei și cutia nouă pe care o poți lua chiar dacă nu îți faci un abonament nou, ai acces la toate programele difuzate în ultimele șapte zile. Da, chiar și filmele sau posturile deocheate. Pe toate. Trebuie doar să cauți numele filmului ori al emisiunii la care vrei să te uiți, de acum câteva zile, și îi dai play. Nu merge instant, și asta e bine. Conținutul nu e stocat la tine ci vine prin internet direct de la ei.

Hai să îți arăt cum se face în review-ul video de mai jos.

Ultimele articole

Articole recomandate

44 Comments

  1. am o problema un program nu vrea sa mearga, adica se porneste ceva desen animat pt cateva secunde apoi spune ca programul nu merge.Folosesc horizon go pe PC.a mai avut cineva problema aceasta? Cum se poate rezolva?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.