Categorie: #casabuhnici

UNBOXING & REVIEW – ELIDE FIRE – ”Bomba” pentru stins incendiul

Atunci când vine vrba de incendiu nu îmi permit să fac glume. Doar eu știu câte gadget-uri las la încărcat în fiecare seară la studio. Sunt cel puțin 20 de încărcătoare active la birou, pentru toate tipurile de baterii. Una din ele sigur este construită ”pe vapor” în drum spre China. Uite că mi-a ieșit și o glumă!

Unii spun că aceasta este una dintre cele mai bune metode de a stinge focul automat. Adevărul este că la câte teste am făcut pe șantier, de fiecare dată a funcționat fără probleme. Costă doar 600 de lei, și spre deosebire de un stingător la care trebuie să ajungi, să ridici piedica și să tragi de clemă ca să îl activezi, aceasta se declanseașă automat când ajunge flacăra la ea. Este atât de simplu.

Cel mai bine o poziționezi acolo unde este riscul ai mare de flacără, lângă rack-ul de servere de exemplu, unde îți va proteja toată electronica sensibilă în cazul în care ia ceva foc pe acolo.

Urmărește video-ul de mai jos și nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Urmărește #casabuhnici ca să fii la curent cu toate noutățile.