UNBOXING & REVIEW – Grundig GSB750 – Demnă de luat în seamă

Nu toate boxele Bluetooth sunt la fel! Chiar dacă fac același lucru, ce le deosebește de multe ori este prețul cerut, preț care nu este de multe ori în concordanță cu ceea ce oferă. Aici nu e cazul. Ba chiar pot să spun că am dat peste boxele Bluetooth cu unul dintre cele mai bune rapoarte preț-performanță. Și am testat câteva pe blog: aici, aici, și aici, ba chiar și aici. Și mai sunt destule.

Grundig GSB750 nu se mândrește cu nimic la prima vedere. Arată însă bine, se aude bine, și mai are și o serie de funcții ce o fac și mai interesantă. Pe scurt, este un pachet complet. Dar hai să detaliez.

Este construită din aluminiu, policarbonat și niște blăniță pe față. Are LED-uri colorate mai puțin subtil, trei difuzoare, două de medii și înalte și unul pentru joase, dar și un conector USB pentru a îți încărca telefonul pe care îl folosești să pui muzică pe boxă.

Urmărește video-ul de mai jos și nu ezita să îmi lași un comentariu aici, pe blog. Atenție, comentariile sunt moderate, de aceea nu apar imediat, iar asta tocmai ca să am timp să îți răspund pe îndelete.

Ultimele articole

Articole recomandate

32 Comments

  1. Salut George,

    suna interesant la prima vedere acesta boxa, dar din cautari pe google nu am gasit-o la vanzare in romania pana acum. Cat costa si de unde o putem achizitiona/asculta? Amazon. com nu livreaza astfel de produse in romania din pacate… :(

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.