Tupeu maxim

Anunţ găsit pe o maşină parcată undeva în Bucureşti de nişte prieteni.

afis-parcare

Ultimele articole

Articole recomandate

13 Comments

  1. nu, tupeul este al celui care a scris. Este loc public, nu este parcarea interzisa, se poate parca acolo. Punct. Mai intalnesti de-astia care „aaa, nu parcati acolo ca e locul nostru”, prietene e loc public, daca nu ai act ca e inchiriat de tine, parchez acolo si o si las trei saptamani ca sa iti mai dispara sensul proprietatii. Sunt curios cum o masina poate bloca total accesul in cladire. Cum adica v-ati dat acordul sa renuntati la masina ? E vreo lege pe tema asta, daca parchezi aiurea gata pierzi masina ? Unde scrie asa ceva ?
    Daca are atat tupeu sa scrie asa ceva ,de ce nu se arata sa-i zica in fata celui care a parcat asa ceva ? Iar ne ascundem dupa coada vacii cu mesaje tupeiste cand ar trebui sa spunem lucrurilor pe nume ?

  2. Mihai, vorbesti in necunostinta de cauza! Poate tipul si-a pus masina exact in fata intrarii unui bloc(la mine se poate), atunci ar fi meritat sa ii taie cauciucurile si sa ii zgariei vopseaua, si din cate stiu eu nu se parcheaza pe trotuar, ca presupun ca era si un trotuar acolo!

    Si in parc e tot spatiu public, inseamna ca pot sa-mi las masina intre topogane?

  3. ceva asemanator am vazut la Armata poporului in blocurile de vis-a-vis de Cora.un nene si-a facut o parcare ad-hoc(un spatiu verde – sigur teren public – imprejmuit cu plasa din aceea „de buzau” si cu poarta din tabla) pe a carei intrare scrie : NU BLOCA – PERICOL DE PANA

  4. Daca parcasera legal, e clara a cui e nesimtirea. Spatiu public e al tuturor, ne-am saturat de cetateni cu simtul proprietatii.
    Si intr-adevar, daca deranjeaza pe cineva masina parcata aiurea (in parc e aiurea), sa cheme politia, nu sa faca pe cocosu’ si sa lase mesaje in geam.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.