Probleme la service-ul Dacia

Buna seara,

Am Dacia Logan din anul 2006 luna noiembrie. Nu am decat 17500 km. Masina are probleme la cutia de viteze treapta a doua agata si de abia intra iar in mansalier trebuie sa incerc sa bag de vreo 3 – 4 ori am fost cu ea la service si mi-au spus ca nu are ce sa-i faca ca toate loganurile au aceeasi problema (ceea ce nu este adevarat deoarece am condus si alte loganuri si merg impecabil cand schimb vitezele aproape ca intra singure).
A doua problema am dus masina la service pentru revopsire partea dreapta din cauza unui picaso care mi-a zgariat-o. Cand am ridicat masina m-am uitat la opera sa vad cum au facut, zici ca au dat cu smilgherul pe ea si atat pe factura scriau ca au dat cu lac nu se vede nici un pic deoarece suprafata este mata. (Am vopsit-o pe casco) Ce se poate face in aceste cazuri. Masina este in garantie pana in noiembrie.

Multumesc anticipat.

Răspuns: La cutiile de viteze de Logan de până prin 2006, schimbătorul acţiona vitezele printr-o tijă metalică. De aceea pare că intră mai greu în viteze. Cutia aceasta are două sincroane şi uneori durează până cuplează ambele şi apoi să intre în viteză. A fost apoi introdus un sistem de cabluri între schimbător şi cutie şi astfel pare că intră mai uşor, pentru că şoferul nu mai simte fiecare mişcare din cutie.  Restul defectelor, cum ar fi intrarea dificilă în manşarier sau restul se tratează aşa.

Ultimele articole

Articolul precedent
Articolul următor

Articole recomandate

7 Comments

  1. Ce se poate face in aceste cazuri. Masina este in garantie pana in noiembrie.

    pai george…ai pierdut 2 minute cu editarea raspunsului cand omul gasise chiar el raspuns la problema lui!gata cu romanul care semneaza ca primarul.ajunge!

  2. In momentul cand te-ai hotarat sa-ti tragi o masina,pt a nu regreta toata viata,bine este sa mergi la un dealer strain,iar in niciun caz la Dacia.Achizitionand o masina(caruta cu motor)de la Dacia iti bati joc de munca si de banii tai,ba chiar si de tine insuti.Cand vom constientiza ca romanii nostri nu stiu sa faca masini?Cand ne vom destepta si vom lasa Loganurile in uzina de la Pitesti?

  3. Frate stiu cum e mi s-a intamplat si mie treaba asta la logan 1,4 mpi, daca daca mergeam cu a 2-a si dupa aceea trebuia sa bag in marsarier nu intra trebuia sa bag de 2-3 ori, asta e dacia, masina romanului cea mai proasta calitate nu ai ce sa zici…mai bn aduci o masina din germania de 6000 euro4 mai dai si la inscris pana in 800 euro acte, combustibil ajungi la 7000 da iei masina buna abs servodirectie geamuri electrice oglinzi electrice etc.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.