TELEFONUL RULABIL – OPPO X 2021

Acesta este cel mai tare telefon rulabil din lume. Și din păcate nu îl poți cumpăra încă de nicăieri. Nu există ca produs finit, ci pur și simplu ca o demonstrație a faptului că se poate! OPPO X 2021 este rezolvarea problemei pe care o are atât Samsung cu Galaxy Fold 2 și Huawei cu Mate Xs. Ecranul la cele două menționate mai devreme este îndoit ori la interior, ori la exterior, și din punct de vedere ergonomie nu este nici unul foarte practic. În plus, pe ambele vei observa curbura atunci când este deschis, chiar dacă este deja subtilă.

Oppo a regândit acea balama, inspirat probabil de ce fac alții în industrie, vezi televizorul rulabil, și ecranul se rulează pur și simplu la interior ca să ajungă la dimensiunea unui dispozitiv ușor de ținut în mână. Sigur, tot acest ansamblu va ocupa spațiu important la interior, poate de aceea atunci când va fi lansat nu ne așteptăm la o baterie foarte mare. Cine știe, poate evoluează mult tehnologia de baterii până atunci.

Nu avem specificații oficiale, însă la cum se comportă atât meniul, cât și în jocuri, cred că avem un Find X2 la capitolul componente. Oricum, nu contează atât de mult specificațiile pentru că senzația pe care o vei avea de fiecare dată când îl deschizi mai ales în fața prietenilor este unică. Nu avem un preț pentru el și nici măcar o dată de lansare, este doar un concept la acest moment. Știm însă că balamaua e făcută să reziste cel puțin 2-3 ani de utilizare intensă sau chiar 5 dacă ești atent și folosești funcția de deschidere cu moderație. Și desigur, nu îl scapi pe jos niciodată.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.