CuriosITy 66 – ROG Phone 5, OnePlus 9, Invenții Românești, Ești ascultat, Sunete de pe Marte, Hubble

Bine te-am regăsit la o nouă ediție CuriosITy, plină de știri despre tehnologie, mașini și lucruri mai mult sau mai puțin interesante pentru noi. Începem cu cele mai noi lansări de telefoane și anume Samsung Galaxy Xcover 5 pe care nu l-am văzut dar ne-am dori să punem mâna pe el, ASUS ROG Phone 5 pe care l-am butonat de i-au mers fulgii, Xiaomi Mi 11 cu care am făcut o mulțime de poze cu macro și OnePlus 9 care încă nu există și nu l-a văzut nimeni.

Între timp, cât noi ne uităm la telefoane Microsoft atrage atenția din nou asupra hackerilor din Rusia și China iar rușii se supără pe Google pentru că nu le mai merge mailul după ce au luat foc serverele din Rusia. Interesantă întorsătură de situație. Lou Ottens, inventatorul casetei audio a decedat, cookie-urile vor deceda și ele în curând pentru că Google și Amazon folosesc acum inteligența artificială ca să te urmărească pe internet. Apar noi taxe vamale pentru România la importurile din China iar boxele inteligente pot detecta chiar bătăile neregulate ale inimii. Nu sunt dispozitive medicale ci pur și simplu sunt atât de precise microfoanele mai ales pe noile modele.

Între timp în spațiu, Perseverance trage cu lasere pe Marte iar Hubble ia o pauză de funcționare din cauza unei erori de software. Starlink vine cu internet pentru camioane și vapoare, iar T-Mobile scumpește internetul peste noapte pentru că poate.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.