Sunt un Voyager Pro+

După editorialul în care era să murim din nou și din nou am mai călcat strâmb… E ca la alcoolici sau la obezi dacă vreți. Știi că îți riști sănătatea, dar mai întinzi o dată coarda cu un pahar, o ciocolată, un fum… Până am zis o dată stop. Până aici. Am pe cineva acasă, care nu ar merita șocul mutilării mele. Nu aș suporta să fiu povara nimănui. Să mă port, să fiu purtat prin spitale. Am tras vreo câteva luni după doar o simplă căzătură și o vânătaie care dădea înspre negru.

În astfel de momente, când faci schimbarea, ajută să ai caracter, un psihic puternic dar acestea nu te salvează. Ideea este că cei mai mulți dintre noi trăim sfindând clipa. Ne fugărim îngerii păzitori, care abia țin pasul cu nebuniile pe care ni le asumăm drept curaj. Ne promitem că… de la 1 ianuarie! Și după aceea ne facem că uităm. Există însă și îngeri care aleargă suficient de repede. Unii dintre ei se întrupează și îți întind o mână de ajutor. La mine a fost un prieten care mi-a înmânat un gadget. La mine funcționează treaba asta, că îmi plac butoanele. Vorba aceea: diferența între băieți și bărbați o face prețul jucăriilor.

Eugen mi-a dat un Plantronics Voyager Pro+.

Să le luăm pe rând. Nu prea suport eu bluștuțurile, iar despre Plantronics credeam că e o firmă care face plasticuri ieftine de băgat prin urechi. După carea am aflat că vin din aviație unde proiectează căști și microfoane speciale pentru piloți și controlori de trafic. Pentru mine asta a schimbat lucrurile radical. Aviația e un domeniu pe care îl respect pentru rigoare și calitatea oamenilor și lucrurilor.

Apoi am înțeles de ce pe ambalaj spunea despre două microfoane care anulează zgomotul și vântul. Asta poate fi o problemă când umbli mult pe afară ca mine. Sincer, nimeni nu mi s-a plâns că nu mă aude clar chiar și când am vorbit de pe bulevard. Apoi mai e problema aceea cu jena din ureche. Căștile de obicei reușesc să te enerveze până le faci uitate. Ergonomia jucăriei de față este însă excepțională. Aproape nu o simt și nu îmi obturează urechea, așa că mă aud și cu cei de față. Stă la locul ei, așa cum trebuie. Însă partea cea mai tare acum vine.

Casca asta vorbește. Phone 1 connected. Phone 2 connected. Se conectează cu ambele telefoane din câte un singur click și le face față fără probleme. Apoi vocea calmă a domnișoarei zice după fiecare apel: Talktime, 5 hours. Adică atâta baterie mai am pe cască. După o zi de vorbit până am descărcat Nexus-ul complet și Bold-ul pe jumătate, mai are vreo 3 ore rămase. Suficient cât să mai și ascult muzică, clar, ca pe o cască cu fir de calitate. Sună a reclamă ce fac eu aici, dar Voyager Pro+ o merită pentru că este mai bună decât ultimele patru căști cu bluetooth pe care le-am avut. E un pont pe care vi-l dau gratis despre un lucru care costă, dar face.

De când am primit această cască, nu mai pun telefonul la ureche, iar privirea este acolo unde trebuie. Jucăria aceasta mi-a arătat ceva mai important decât plasticul și butoanele. Se poate și fără mâini pe telefon. Să vedem cât mă ține.

Articol de promovare a campaniei „Ţine-ţi viaţa în propriile mâini” cu scopul de a convinge cât mai mulţi români să folosească un kit ‚hands free’ în trafic. Mai multe detalii, la Grupul Şoferilor cu Handsfree.

Plantronics susţine campania „Ţine-ţi viaţa în propriile mâini!” prin lansarea de discounturi de până la 20% pentru o gamă de trei dintre cele mai performante modele de kituri hands-free care se regăsesc în magazinele Germanos. Astfel, Plantronics Explorer 210 are un preţ de 69 de lei, Plantronics Explorer 240 costă 85 de lei, iar Plantronics Explorer 395 este 115 lei (preţurile includ TVA). Discounturile sunt valabile până pe 30 iulie 2011.

Ultimele articole

Articolul precedent
Articolul următor

Articole recomandate

10 Comments

  1. Felicitari si sa il folosesti cu placere!
    Zilele astea imi iau si eu unul, sa il folosesc in masina.
    M-am uitat p site la Germanos si cred ca tot ceva de la Plantronics o sa imi iau, sau poate un Carkit Parrot Slim (o idee mai ieftin decat casca prezentata de tine, fata de care sunt un pic reticent tocmai din pricina disconfortului ce l-ar putea cauza)

  2. am si eu casca asta. doar ca am luat-o de pe amazon.co.uk si am economisit 80 de lei.
    intradevar nu am de ce sa ma plang. eu am luat-o pentru ca spre deosebire de majoritatea castilor, cu asta poti asculta si muzica.
    in plus, a si rezistat coltilor cainelui care a intampinat pachetul cand a venit. a indoit bine varful microfonului, dar se aude bine. doar ca la vant puternic nu prea ma mai aude lumea

  3. Cum se comporta la zgomot de fond mai puternic? De exemplu un prieten si-a luat o astfel de scula de la Nokia (100 de lei a costat) si nu puteam sa inteleg ce spune in timp ce el mergea pe A1 la 130, cu o Skoda Octavia Tour. Nu e nici masina cea mai silentioasa dar cred ca nici casca nu isi facea banii…

  4. Are puterea necesara si claritatea de a acoperi zgomotele de fundal? Si nu ma refer la sunetele transmise, ma refer la capacitatea difuzorului din casca de a receptiona/reda clar sunetul.
    Preturile mi se par chiar ok. Voi testa si eu sa vad exact ce si cum ;))

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.