Ponturi auto 29 iunie 2011

Dacă vă plac, mai bag din când în când câte un anunţ care îmi face cu ochiul. Azi avem aşa:


Honda Accord 2,4 benzină de 201CP
Omul cere 16.000 de euro, dar pun pariu că o poţi scoate puţin sub 15.000 cu banii jos. Vorbim despre o maşină ca nouă din poze, din 2009 cu un rulaj de numai 28.000km. Dotările sunt maxime, mai puţin cutia manuală. Mi-aş lua-o pentru motorul excepţional. Unde mai pui că are şi culoarea perfectă anti-praf. La preţul acesta consumul nu mai contează vreo 3-4 ani.

 

 

BMW 320D Touring

Neamţul va negocia vreo 300 de euro până pe la 14.600. Şmecherii TVA-ului se vor uita la preţul net de 12.500 de euro. Pentru mine e maşina perfectă de familie. Dotările sunt excelente. Are bixenon şi toate sistemele noi de economisire a carburantului. Face consumuri la drum lung sub 5/100. Are revizie majoră recentă şi pare bine întreţinută. Pozele sunt puţin neconcludente, pentru că sunt făcute în interior. Eu am o vorbă: „Maşinile se vând la umbră şi se cumpără la soare!” Lumina zilei scoate la iveală cele mai multe imperfecţiuni de caroserie. Cei 152.000 de km rulaţi sunt 40% din viaţa motorului şi sunt echivalentul unei oferte cu 77.000km în târgul auto de la noi.

Atenţie mare: Nu garantez pentru aceste maşini. Vă spun doar ce impresie îmi fac. Dacă nu mai merg linkurile, înseamnă că am avut dreptate şi sunt veritabile chilipiruri.

Ce ziceţi, mai scormonesc după oferte?

Ultimele articole

Articole recomandate

26 Comments

 1. Tepe sunt peste tot, ca sa nu mai vorbim de masini obosite ce sunt vandute ca aproape noi.
  Sa cumperi o masina SH din Romania e treaba de detectiv particular. Am gasit de curand un Ford Focus din 2007, adus din Germania. Cel care o vinde, intermediarul, mi-a trimis actele cu ca masina a fost inregistrata in Germania avand un singur proprietar. Cu ajutorul VIN-ului am descoperit ca prima data a fost inregistrata in Olanda. Se prisos sa mai spun ca masina arata impecabil si dotari complete mai putin xenon.

  Mesajul asta l-am primit de la un tip de vindea pe autovit.ro un Passat la un pret foarte mic, pe motiv ca se muta in Italia definitiv (masina apartine sotiei, el este italian, iar ea ii traduce e-mail-lurile :)) ). Ultimul mesaj suna cam asa:

  Eu pot sa vin foarte repede la Romania ,dar nu vreau sa vin degeaba , vreau sa fiu sigur ca daca masina este asa cum am spus , o veti cumpara pe loc ( dupa ce faceti ce verificari doriti : TESTER , RAR ,INSPECTIE TEHNICA AVANSATA LA REPREZENTANTA VW ) . Ca ce fac eu daca nu sinteti serios?vin degeaba?
  Ca sa fiu sigur ca vreti cu adevarat sa cumparati masina si aveti banii : Veti face un transfer pentru 600 euro pe Western Union sau Money Gram, destinatia transferului va fi Italia, iar destinatar va fi o ruda a dumneavoastra de exemplu sau un prieten apropiat .Veti trimite banii in Italia prin Western Union sau Money Gram pe numele unuia din acestia , presupuneti ca acestia se afla in Italia , dupa aceea imi trimiteti o copie a transferului in mail sa verific.
  Eu imediat vin in Romania cu masina . Facem verificari tot ce doriti la orice service doriti ( TESTER ETC) si apoi mergem la Western Union sau Money Gram unde dumneavoastra schimbati numele rudei sau al prietenului cu numele meu.Scadem apoi taxele de transfer din pretul masinii, prefer eu sa platesc aceste taxe decit sa fac drumul degeaba.
  Daca sinteti de acord eu astept aceasta garantie si in citeva zile ajung in Romania. numarul meu de telefon este +393890091959 . veti vorbi cu sotia mea sau cumnatul meu ! el si ea vorbesc romana deoarece sunt romani! mai multe detalii va voi da eu pe e-mail ! ea imi traduce e-mailurile !
  deci va rog sa imi spuneti daca vreti sa va rezerv masina si cand sunteti dispus sa faceti depozitul western union sau money gram cum v-am explicat !
  astept un raspuns sau un telefon !

 2. @Vlad-Motorul este luat de la Toyota (s-a pus si pe Avensis),este o masina foarte frumoasa si cea pe care ai gasit-o tu este si foarte bine dotata.Daca vrei o masina diferita si care sa iti aduca diferenta in trafic prin aspect aceasta este ideala.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.