Confortabil ca un sneaker – ECCO Vitrus (p)

Care este primul lucru care îți sare în ochi atunci când cunoști pe cineva? Îți spun eu, înafară de zâmbet sau ochi sunt pantofii. Este o regulă scrisă să ai tot timpul încălțămintea curată, de fiecare dată când ieși din casă. Contează mai mult decât ți-ai putea imagina.

Acum, am adoptat și eu această regulă, și țin cu dinții de ea. M-ai văzut purtând sneakerși de multe ori, și motivul principal este pentru că sunt foarte comozi. Extrem de comozi. Iar eu stau foarte mult în picioare, filmez din picioare, scriu mail-uri din picioare, și țin la acest aspect foarte mult. Pantofii au fost o adevărată aventură pentru mine, și știu că pentru o ținută mai formală, nu se potrivește chiar un sneaker. Evenimentele și târgurile din afară sunt locul unde îmi depășesc cu mult norma de 10.000 de pași. Recordul este undeva pe la 40.000.

Din acest motiv mi-a fost teamă la început de CES sau de IFA, pentru că știam suprafața (în hectare) pe care se desfășoară aceste evenimente.  Recent am pus mâna pe o pereche de pantofi de la ECCO, seria Vitrus și mi-am dat seama că tehnologia a avansat mult și în acest domeniu. Arată ca niște pantofi clasici, însă le-am dat o șansă și m-au surprins la capitolul comoditate. Hai să vedem de ce.

Forma pantofului este gândită să susțină chiar și o talpă mai lată, iar eu am un picior puțin diferit, mai lat. Călcâiul pantofului este rotunjit pentru o susținere cât mai bună în timpul mersului (piciorul se mișcă mai puțin în pantof și nu te mai bat la călcâi)

E gândit să urmărească forma naturală a piciorului și elementul rigid de susținere a greutății corpului, acel shoe shank, este construit cu tehnologia VITRUS, ajută și la menținerea formei pantofului pentru o perioadă lungă de timp.  Partea frontală conține plută pentru absorbția umezelii și pentru a se mula corect pe picior. Astfel după câteva purtări ea va lua forma părții din față a tălpii devenind și mai comozi

Talpa folosește tehnologioa Fluidform de la ECCO pentru injecție, acea spumă portocalie pe care o vei vedea în video. Nu au nevoie de o purtare îndelungată de 4-5 săptămâni pentru a te acomoda cu ei, ci doar câteva ore. Știu, te-am câștigat deja. Sunt construiți din piele naturală, finisați manual și cu atenție la detalii, iar textura pielii este dată de prelucrarea manuală.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.