Black Friday la AVSTORE – Jucării pentru copii mari

Aceasta este lista completă de la AVSTORE, în premieră, înainte de Black Friday care la ei începe de la ora 20:00.

CĂȘTI MEZE CLASSICS 99

Printre cele mai bune căști din lume sunt de-acum disponibile la 849 de lei. Nu le-aș rata, nu doar pentru că sunt românești ci pentru că se aud genial. Sunt făcute manual din lemn și metal și asta le face arătoase.

Sennheiser GSP-500

Sunt printre cele mai bune căști de gaming. Sunt confortabile și excelente nu doar pentru shootere ci și pentru muzică și filme. 629 de lei îți dau un avantaj fantastic în jocurile preferate. Codrin le încearcă constant în Call of Duty: Modern Warfare.

Sony OLED KD-55AG8

Unul dintre puținele televizoare OLED sub 10.000 de lei, adică 6.999. Vine cu celebrul procesor X1 de la Sony. Așadar, fiecare frame va arăta impecabil, pentru că Sony știe cum să calibreze culorile. Are și HDR, printre altele, upscaling. Nu ți-l lua pentru posturi de posturi de televiziune ci pentru Netflix, Amazon Prime sau HBOGO. Ai deja conținut 4K, nativ cu HDR

SONY VPL-HW45

Dacă nu vrei televizor, cei de la av-store.ro au o ofertă bună și pentru HW45 de la Sony, adică 5.999 lei. Are rezoluție FULLHD și 1800 de lumeni. Orice meci de fotbal va arăta impecabil pentru că proiecția poate atinge și 300 de inch în diagonală. Nu prea ai cum să bați asta.

Amplificator casti Fiio Q1 Mark II

Pentru Meze Classics 99 recomand un DAC pentru telefonul mobil. Fiio Q1 este o opțiune bună de buget la doar 399 de lei. Are 20 de ore autonomie. 

Pickup Audio-Technica AT-LP3

Cu 799 de lei poți cumpăra un pickup foarte bun de la Audio-Technica. LP-3 e un produs simplu de utilizat cu un sunet de excepție. Îți vând un pont, doza AT-91R e folosită și pe pickup-uri de 2000 de euro. 

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.