Black Friday și pentru magazinele online – Blugento (p)

Acest articol este puțin mai special, este dedicat proprietarilor de magazine online, sau pentru cei care se gândesc să își deschidă unul în viitor. Blugento este o platformă de eCommerce performantă pentru realizarea și administrarea unui magazin online. Să știți că nu este atât de simplu să creezi un magazin de la A la Z, și în 2019 ai nevoie de unelte și platforme performante dacă vrei să ajungi acolo în top.

Îți spuneam în vizita pe care am făcut-o recent la GSMNET cum au angajat nu mai puțin de 10 programatori și ar mai avea nevoie de încă 10. Partea de software din spatele unui magazin online este cea mai importantă. Este locul unde milisecundele contează la fel de mult ca pentru gameri la viteza e internet.

Astăzi poate ai noroc și vezi acest articol, ca să poți beneficia de ofert de Black Friday cu până la 40% reducere la cele trei pachete Start, Business și Global.

Blugento este o soluție de eCommerce de tip SaaS (software-as-a-service), pe bază de abonament, care are la bază tehnologia Magento și care oferă toate funcționalitățile de care are nevoie un magazin online performant. Prin platforma Blugento, antreprenorii accesează, într-un singur loc, pe lângă soluția tehnică și servicii precum: suport și mentenanță, găzduire în Cloud, securitate & back-up-uri automate, consultanță și training și au un specialist tehnic dedicat pe proiectul lor. Aceste servicii sunt incluse în toate pachetele de abonament.

Din ce am văzut, cei de la Blugento fac o treabă bună și au anumite avantaje:

Au o echipă cu expertiză pe eCommerce și Magento se ocupă de crearea, design-ul și configurarea tehnică a magazinului online, iar după lansarea magazinului îți asigură suportul și training necesar pentru a îl folosi la capacitate maximă. În plus, folosesc platforma Magento, cea care stă la baza celor mai mari magazine online iar platforma este foarte bine integrată cu furnizorii din ecosistemul de eCommerce local, dar se integrează bine și pentru un public internațional. În plus, ai predictibilitate pe costuri. Nu vrei să riști atunci când vine vorba de implementarea site-ului, mai ales atunci când ești la început.

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

  1. Bună seara , sunt Cornel și am văzut un reportaj făcut de dumneavoastră la o familie care și-au montat singuri încălzirea prin pardoseala cu înălțimea de 1,8 mm .
    Vă rog frumos să îmi spuneți dacă știți de unde aș putea cumpăra așa cofraje de 1,8 mm.
    Vă mulțumesc anticipat.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.