Video – Seat Leon – Bun… bun, bun, bun!

Întotdeauna am fost de părere că cel mai bun Golf este Leon sau Octavia. De vreo trei generații încoace, Volkswagen n-a reușit să-mi schimbe opinia. Poate și că sunt tânăr și designul anost e cel mai bun paravan pentru cei care fentează ANAF-ul și toți blejnarii lui. Nu zic că e o mașină rea, ci doar anostă, la fel ca acum 14 ani.

Mă deranjează felul în care este folosit același șasiu, de la UP! până la Audi A8. Vrem inovație, vrem putere și vrem dotări. De aceea sunt de părere că dacă vrei un Golf, ar trebui să mergi la Avia sau Alto-Syncro pentru Skoda sau Seat-ul vieții tale, pentru că arată diferit. Sunt mașini la fel de solide, la fel de fiabile, și mai cu seamă ceva mai arătoase.

Să zicem că Octavia este pentru seniori sau cei care vor o mașină reprezentativă, iar Leon-ul este pentru cel care se află în statistica celor care au luat Bac-ul. Îmi place interiorul lui, care, deși nu expune cele mai bune materiale, știe să te transforme în pilot de WTCC cu ajutorul poziției la volan. Motoarele sunt excelente și problemele de fiabilitate au fost rezolvate. Așa că dacă vrei un Golf, ieftin și frumos, eu aș da fuga la showroom-uri pentru niște reduceri de ultim-moment.

Ultimele articole

Articole recomandate

50 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.