O seară între prieteni și… două vedete (P)

Experiment buhnici.ro cu Vali Porcisteanu_6

Cum faci să strângi toată gașca la tine? Păi le dai un telefon și îi selectezi pe cei care spun ”da” din prima. Apoi cumperi bere bună, gustări fresh, faci popcorn și le promiți un spectacol. Pentru show e nevoie însă și de un om de spectacol. Așa că îl chemi pe campionul preferat. Vali Porcișteanu a dat spectacol în studioul meu de 30 mp transformat în sufragerie pentru o seară. Însă mașina de raliu nu a încăput pe ușă. Am recreat însă ușor atmosfera de etapă specială cu ajutorul celei de-a doua vedete.

Îți povestesc totul despre o serară perfectă cu toată gașca mea într-o singură sufragerie, foarte curând.

Ultimele articole

Articole recomandate

12 Comments

  1. Mai George, las-o dracu de treaba… E a doua oara cand faci asta. Pui un mic „teaser” despre ceva care cica ar fi interesant si ne zici „lasa ca va spun eu mai incolo despre ce e vorba”… Nu stiu daca monetizezi sau nu aceste minuscule teasere, dar daca le monetizezi, ma bat cu degetul pe obraz si-ti spun RUSINICA!!! YouTuberi precum TotalBiscuit care se ocupa de gaming, sterg video-uri de o ora si ceva, impecabil realizate, pentru ca ulterior si-au dat seama ca nu indeplinesc standardele de calitate pe care si le-au impus singuri pe canalul lor… iar tu… ni-l arati pe Porcisteanu mancand popcorn si niste Ambilight pe perete, intr-un clipulet amarat de 30 de secunde… Imi pare rau, dar nu mi se pare normal, asa cum iti dezvaluie si numarul de dislike-uri de pe acel video… Daca ai ceva de postat, posteaza, nu mai trage cu dintii de cativa lei postand teasere amarate.

  2. Vad ca tot stergi comentariile mele.. adevarul este aiurea , nu ? Posteaza filmari cu masini , nu cu tine cum stai acasa…asa toata lumea isi pune o filmare cum sta el in casa cu prietenii la un spritz , si ce sa-ti zic nimic interesant..ia sa vad ,dispare si comment.ul asta ?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.