Samsung Galaxy S20 Ultra Review

Noua serie de S20-uri de la Samsung ne-a luat prin surprindere, în primul rând din prisma prețului foarte ridicat. 1000 de euro este cel mai accesibil model de S20. 1400 de euro este cel mai mare dintre el, dar cu cea mai mică memorie posibilă, 128 GB. Serios acum, pentru un telefon care filmează 8K, 128 GB este insuficient. Și da, va filma doar pe memoria internă pentru că are nevoie să scrie rapid acel fișier de video și nu va avea încredere în cardul tău de memorie, microSD-ul de 1 TB de la SanDisk pe care tocmai l-ai băgat în telefon.

Din punct de vedere configurație hardware, nimic de spus. Este super mega rapid, mai ales display-ul de 120 Hz. Acesta este motivul principal pentru care aș cumpăra acum un Galaxy S20, oricare dintre ele pentru că toate au același super display.

Aș putea să continui să enumerez specificațiile tehnice aici, în scris, dar mai bine vizionează sau chiar ascultă review-ul meu LIVE cu S20 Ultra. Mai jos găsești un embed cu un clip filmat în 8K prin redacția nouă, adică șantierul nou, și o galerie consistentă de fotografii needitate cu acest telefon.

FILMARE 8K CU SAMSUNG GALAXY S20 ULTRA – ÎNCĂ SE PROCESEAZĂ

GALERIE FOTO SAMSUNG GALAXY S20 ULTRA

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.