Mituri despre uscătoarele de mâini – Dyson Airblade 9KJ

Să începem cu primul mit, cel cum că nu ar fi deloc economice. Se spune că plătești mai mult pe curent decât pe șervețele atunci când te usuci pe mâini. Greșit, un șervețel are un preț mai mare decât curentul consumat pentru uscarea mâinilor cu un astfel de dispozitiv. Îi se mai spune și uscare mecanică. În plus, un șervețel are un impact mult mai mare asupra mediului pentru că de cele mai multe ori nu se folosește hârtie reciclată pentru ele. Așadar, copac tăiat, transportat, procesat, transofrmat în șervețele, transportat la magazin și apoi acasă sau la birou. În plus, puțini folosesc un singur șervețel ci mai degrabă trei sau patru ca să se usuce pe mâini.

Dyson Airblade, cel testat de noi în acest video, este de 16 ori mai economic decât un singur șervețel. De 48 de ori mai economic dacă folosești trei, și asta luând în caclul curentul din rețea. Noi îl vom folosi pe fotovoltaice, deci ne uscăm pe mâini gratis. Nu, nu vom lua în calcul investiția în fotovoltaice pentru că acestea vor ține în picioare tot sediul, nu doar uscătoarele.

Nu pot să îl recomand însă pentru acasă datorită investiției și a zgomotoului. Este unul dintre cele mai silențioase de pe piață, dar nu vrei să îl auzi la 12 noaptea în timp ce soția doarme linișită în dormitorul lipit de baie. Că așa e la bloc.

Mai există un mit, cum că uscătoarele sunt pline de microbi, mai ales cele de la mall. Acesta este pe jumătate corect și se referă la cele în care îți bagi mâinile ca să te usuci, și sunt tot timpul ude. În plus, acest, 9KJ are și un filtru HEPA, iar aerul tras din baie unde sunt mulți microbi într-adevăr, este curățat în proporție de 99.99%. Din acest motiv am ales două pentru sediul #CavaleriaHUB.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.