Rovinete noi!

După ancheta rovinetelor falsificate pe care am realizat-o la Ştirile ProTV, Compania de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale a anulat comanda de rovinete şi a schimbat criteriile pentru tipografie.

Noile rovinete vor fi din iulie mai sigure şi mai greu de falsificat. In functie de termenul de valabilitate: 1, 7, 30 de zile sau un an, vor avea culori diferite. Pe noile rovinete vor fi inscriptionate şi tipul de vehicul pentru care au fost cumparate. O normă de civilizaţie pe care o aşteptam de mult. Iată, spre exemplu, cum va arăta rovineta pentru autoturisme cu durata de 7 zile. Dă click pe imagini.

Găsiţi de asemenea în documentul pe care îl puteţi descărca aici cum vor arăta toate rovinetele si valorile acestora.

Ultimele articole

Articole recomandate

3 Comments

  1. Ma intreb daca oare aceasta actiune de schimbare a look-ului rovinietelor va insemna si o incepere a unui control la sange a soferilor pe drumurile publice nationale.

    Ani de zile am platit degeaba rovinieta (in unii in paralel cu taxa de drum in pretul benzinei)…

    Spun degeaba pentru ca drumurile sunt in general tot proaste, pe de o parte, si nu am fost controlat niciodata pentru a prezenta aceasta vigneta…

    Din acest motiv…inca nu mi-am cumparat vinieta pe acest an…si probabil voi amana acest moment pana la aparitia acestor roviniete colorate…

  2. Sfatuiti-ma ce sa fac! Am cautat la statiile Petrom si la oficiile PTTR din oras si la cele din alte orase apropiate si nu am gasit rovineta auto,vineri trebuie sa ma duc la craiova sa-mi astept copilul dintr-o tabara. Ce pot face sa nu incasez amenda ? Eu am vrut sa-mi cumpar rovinieta, dar daca nu se gaseste…….cineva mi-a spus sa merg sa intreb iar cu o foie in mana pe care sa-i pun pe lucratorii respectivi sa scrie ca nu au la vanzare roviniete…Ce ma sfatuiti?
    Va multumesc pentru timpul acordat!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.