Noutate absolută DACIA – 1310 STRETCH

Mergi pe străzile Bucureştiului şi crezi că nimic nu te mai poate uimi. Nebuni care circulă cu oglinzile rabatate, sinucigaşi care nu semnalizează, kamikaze care traversează prin loc nepermis. La orice depăşire trebuie să fii cu ochii în patru, ca nu cumva partenerul de sex-trafic să nu schimbe banda. Ce te faci când intri în depăşire şi partenerul nu se mai termină? Spre exemplu când îl depăşeşti pe partenerul de la Călăraşi…

Imaginaţi-vă ce minune a tehnologiei este limuzina lui XL. Ce modificări la frâne, eşapament, ranforsări. Un efort demn de o cauză mult mai bună. Aşa că aşteptăm cu interes noul LOGAN STRETCH. Buyakasha!

Poze oferite de colegul şi amicul Camil Vâjeu.

Ultimele articole

Articolul precedent
Articolul următor

Articole recomandate

10 Comments

 1. Nu am vazut masina LIVE dar stiam de existenta unor asemenea exemplare…am citit undeva un istoric al masinilor produse la Mioveni si era prezentat si acest model (produs inainte de 1989 intr-o serie extrem de limitata de cateva exemplare).

  Nu este o stretch limusine…it’s just a long break…just like L models S klasse or BMW 7er…:).

 2. Mda, si imi mai amintesc de Dacia care zilele astea a fost facuta praf. Vorbesc despre aia care a fost tunata si nu o putea prinde din urma nicio alta masina sau cel putin asa se zvonea :). Sa stii k am facut si eu niste poze misto in Bucuresti si mi le-am pus pe blog (sorry de publicitate). Ideea este ca nu te plictisesti in orasul asta.

 3. Este si varianta 4×4 a Daciei break. Aici, in Roman, era una. Umbla vorba ca a fost a lui ceausescu, dar nu stiu sigur. Plus ca de ceva vreme nu am mai vazut-o, o fi dat-o vreunui „colectionar”.
  Cea din post-ul tau a mai fost, parca, pe gigel.org… nu stiu sigur unde am vazut-o, dar a mai fost pe net.

 4. Din cate stiu eu, acest tip de Dacie a fost facut de un service de pe langa Pitesti. Mai exista sigur inca unul albastru prin Pitesti. Si am mai vazut si pe rosu. Parca erau facute pentru a cara piese…sau ceva de genul asta.

 5. as intreba menegerul de la dacia sa,fac si ei asa ceva din logan,ca eu unul mias lua asa ceva,de ce numai americanii sa aiba limuzinele lor si noi nu,ar fii o idee sa iau una alba,si sa o inchiriez la nunti,botezuri,cununiii,de ce nu si la plimbari prin tara si strainatate,nu?
  am sda ma interesez cu ocazia asta,ar fi super.

 6. asta este stretch, copilasi, nu este varianta lunga a unei alte masini; varianta lunga inseamna lungirea (deobicei) a usii din spate, si nu agaugarea unei >bucatzipapamobil< si o limuzina

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.