Mi-a plăcut de când a ajuns la studio, și lucrurl care m-a surprins cel mai mult a fost rapiditatea cu care se mișcă meniurile și aplicațiile. Nu are nici un fel de emoție cu un procesor de top ca Snapdragon 865 și cu ecranul AMOLED de 120 Hz. Prețul era însă cam piperat la momentul lansării, peste 4000 de lei. L-am luat însă recent la teste după ce aproape am făcut praf ecranul lui Note 10+. Am fost viteaz și l-am ținut fără husă, îmi plă cea spatele colorat însă am uitat că e doar sticlă și pe o parte și pe cealaltă.
Lui OPPO Find X2 i-am pus însă o husă solidă care să mă asigure măcar mental că nu voi mai face aceeași greșeală. Pe parcursul a două luni l-am folosit ca și telefon principal și concluziile sunt cel puțin interesante. Ce îmi place însă la el este puțin umbrit de micile neajunsuri. Nici un telefon nu este perfect, însă Find X2 este singurul care se încarcă extrem de repede, are și servicii Google (Wink) și nu are nici o emoție indiferent de aplicațiile pe care le folosesc. Ah, și mă ține bateria de mă plictisesc, în dauna unui serviciu de management al aplicațiilor foarte agresiv.
Mai jos găsești impresiile mele după mai bine de două luni de utilizare cu OPPO Find X2 și de ce cred că va fi un super telefon pentru oricine, oricât de pretențios ar fi, mai ales dacă îl vei găsi la 3000 de lei sau puțin sub această valoare.