CuriosITy 74 – iPhone 13 Pro, Apple vs Facebook, Hack Qualcomm, Right to Repair

Bine te-am regăsit la un nou CuriosITy, tot LIVE însă de data aceasta din studio. S-au întâmplat multe săptămâna aceasta și cu siguranță vreți să știți de ce Elon Musk va prezenta emisiunea Saturday Night Live, cu cine, și ce monede vor crește în această perioadă. Da, vorbim puțin de Crypto la începutul emisiunii și apoi ne aprindem rău când vone vorba de vaccin. Avem și știri din IT și Auto însă aceste subiecte sunt mai importante.

Discutăm despre dreptul de a ne repara produsele, despre războiul dintre Apple și Facebook și lista continuă cu cele mai interesante noutăți despre iPhone 13. Da, avem deja imagini cu un ”dummy phone” o carcasă de iPhone 13 gândită pentru fabricile de huse și accesorii din China. Ori poate a scăpat de pe linia de producție și s-a ratăcit pe un avion spre SUA până în mâinile lui Lou de la Unbox Therapy.

Qualcomm are mari probleme cu cipurile din ultimii ani care pot fi hăckuite și se pot înregistra conversațiile utilizatorilor, iar discuția continuă cu problemele din domeniul cipurile. Apropo, e posibil să găsim din nou plăci grafice pentru că a apărut un miner de Ethereum de 32 ori mai puternic ca o placă grafică Nvidia RTX 3080. Na poftim că se întoarce roata și în acest domeniu, mai rămâne să găsim și PS5 la rafturi în curând și viața este din nou frumoasă.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.