Țepe și ponturi cu mașini la români – Emil Voica – #IGDLCC E099

Hai să vorbim despre țepe cu și despre mașini atunci când vine vorba despre închirierea lor. Emil Voica este ”whistelblower-ul” care ne va spune toate secretele închirierii unei mașini, atât în România cât și în orice altă țară. Cum funcționează procesul de închiriere, ce trebuie să ceri atunci când închiriezi o mașină și care cum poți obține cele mai bune prețuri. Trebuie să plătești garanția? Trebuie neapărat să ai un card de credit? Cât sunt taxele și cum poți să îți dai seama dacă prețul este prea umflat? Vei găsi răspuns la toate aceste întrebări în cadrul acestui podcast.

Începem însă cu ceva mai suculent, și anume care este starea mașinilor aduse înapoi de clienți, de la zgârieturi mici la daune totale și clienți de negăsit pentru că s-au urcat în avion și au lăsat mașina lovită la locul accidentului. O mare parte din cei care închiriază mașini și le lovesc pur și simplu nu declară nimic la poliție și nu îi mai prinde nimeni. Pur și simplu îți va sta mintea în loc.

Ultimele articole

Articole recomandate

  1. Airbag-ul pasager, la absolut toate masinile, declanșează întotdeauna si neconditionat la un impact frontal, chiar dacă scaunul pasagerului nu este ocupat. Declanșarea acestuia este independentă de ocuparea scaunului sau nu. Singurul caz în care airbag-ul pasager nu sare, este atunci când acesta este oprit din comutator ( de obicei când se transporta bebeluși în scoica). Deci nu tot ce spune e adevărat.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.