Oneplus Concept One – Interviu cu Pete Lau, CEO Oneplus

El este Pete Lau, CEO-ul companiei Oneplus și am avut ocazia să îl întreb direct la ce s-a gândit când a creat noul Oneplus Concept One. Adevărul este că i-am pus întrebările când era încă pe scenă și am continuat discuția odată ce s-a terminat evenimentul, Dacă nu ai văzut încă primul contact cu unul dintre cele mai interesante telefoane pe care le-am văzut anul acesta, îl găsești aici, pe blog.

Oneplus Concept One este unul dintre cele mai interesante proiecte ale lui Oneplus, pentru că încearcă să rezolve acea problemă care ne deranjează pe toți, să ascundă camerele foto de pe spatele telefonului. Pe lângă faptul că acestea au încăput complet în carcasa telefonului, fără nici un fel de protuberanță pe spatele lui, ei au încercat, și au și reușit să le facă invizibile. Cel puțin în momentul în care nu le folosești.

Pentru asta utilizează o tehnologie numită sticlă electrochromică, împrumutată de la industria supercar-urilor, mai exact de la McLaren, cei cu care Oneplus lucrează de ceva vreme cu succes.

Ultimele articole

Articole recomandate

2 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.