Cum instalezi Google pe Huawei Mate 30 Pro

Având în vedere că avem pe mână unul dintre cele mai puternice telefoane din piață, cu un minus pe care îl cunoaștem cu toții, am mai ”băgat o fisă” la capitolul software și am instalat serviciile Google pe Huawei Mate 30 Pro. E puțină bătaie de cap, însă funcționează, și de mai bine de 48 de ore nu dă nici un fel de eroare și permite folosirea oricărei aplicații din magazinul de la Google, așa cum ar face-o de exemplu un telefon care vine cu aceste servicii preinstalate.

O să vă detaliem în materialul de mai jos toată aventura noastră și de ce am recurs la astfel de soluții, și chiar și link-ul de la fișierul de backup pe care l-am folosit.

ATENȚIE! NU RĂSPUNDEM DE SECURITATEA TELEFONULUI TĂU! Fișierul de beckup folosit de noi provine de la un Huawei Mate 30 Pro nelansat, care avea pe el la acel moment serviciile Google Play. Nu are viruși, însă nu suntem experți în securitate și nu știm dacă are alte lipsuri.

Ce ai nevoie?

Un stick USB-C OTG, adico (on the go) pe care îl poți conecta și la un telefon. Teoretic, toate stick-urile USB-C suportă transferul OTG. Dacă nu ai un stick USB-C, atunci unul pe USB normal și un adaptor de la USB mamă la USB-C tată va fi necesar. Nu merge să copiezi fișierul de backup direct pe telefon pentru că trebuie să fie pe un drive separat, complet dezarhivat, cu structura fișierelor la vedere.

Mai departe, ai nevoie de puțină răbdare. și să urmezi pașii de mai jos.

Dezarhivează fișierul downloadat de aici: DOWNLOAD HUAWEI MATE 30 PRO BACKUP

Cheie decryptare: Qmw5V4uXhTAmbEFVciZhtoEDZN7w2JEyx__7cFcyayE

Copiază toate fișierele direct în rădăcina stick-ului USB, dezarhivate.

Conectează stick-ul la telefon și deschide în Setări, Backup & Restore.

O să îți recunoască backup-ul din ianuarie, și dă-i restore.

Așteaptă puțin să termine operațiunea, apoi deschide iconița cu G mare de pe telefon. O să o vezi ca aplicație. Apasă apoi pe butonul de Home al telefonului și lasă aplicația respectivă în fundal.

Mergi cu browser-ul de fișiere pe stick-ul USB, în directorul GMS, apoi Google APKS, și instalează în ordine toate de acolo. La unele o să primești o eroare, la prima eroare restart la telefon și apoi vei avea Google Play și toate serviciile necesare. Atât.

GALERIE IMAGINI HUAWEI MATE 30 PRO

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

  1. Salut exista o varianta mult mai simpla de instalare a serviciilor Google pe ori ce huawei este o aplicație Google fire se descarca se instalează și ai toate Instructiunile și tot ce este necesar în aplicație inclusiv backup și toate apk singura problema este funcționează pe Emui 10.1.3… Deci trebuie downgrade dacă încă ești pe emui 10 de exemplu emui 10.1.7 downgrade e simplu dacă ești pe emui 11 trebuie sa faci roolback cu huisuite la emui 10 și apoi downgrade la emui 10.1.7 mai multe informații aici https://ictfix.net/install-google-for-huawei-solution/ eu am google play pe huawei p40 pro și merge perfect toate serviciile

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.