Oamenii Domnului aleg lowcost!

maici_1.JPG

 Aveţi în imagini un grup de 15 măicuţe de la Bacău aflate azi pe aeroportul Băneasa. În frunte cu părintele care le păstoreşte, se pregătesc de îmbarcare spre Londra. Am aflat de la dânsul că duc, prin intermediul colindelor de Crăciun, lumina sărbătorilor românilor şi englezilor. Amin!

Aşa că, dacă nici Domnului nu îi este teamă de lowcost…

maici_3.JPG

Ultimele articole

Articole recomandate

5 Comments

  1. Salut George!
    Am vazut materialul tau din seara asta de la stiri. O singura completare as avea de facut. Blue Air si-a reluat zborurile de la Bacau!!! Asta ca sa stie toti pasagerii ca nu mai au nevoie sa mai sufere de calvarul autocarelor. Am facut aceasta precizare pentru ca din materialul prezentat reiesea ca ambele companii aeriene care opereaza cu Boeing 737 pe aeroportul Bacau( Blue Air si Tarom), si-au incetat zborurile spre Bacau. Total gresit!!! Numai Tarom isi chinuie pasagerii prin autocare, si asta din cauza impotentei de a manageria o situatie anuntata cu 30 de zile inainte, si nicidecum cu 3, cum a declarat purtatorul lor de cuvant. Aceasta instiintare le-a fost trimisa tuturor operatorilor aerieni de la Bacau, si chiar te-as ruga sa le-o ceri. Noi ne-am miscat mai bine! Si asta pentru ca ne pasa de pasagerii nostri!
    In ceea ce priveste maicutele, ce pot sa spun, nota zece. Ai fost omul potrivit la locul potrivit, asa cum îi sta bine unui reporter care se respecta!!! Felicitari!!!
    O seara buna!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.