NOUL SAMSUNG GALAXY FOLD, A90 5G, XPERIA 5 ȘI LG G8X DUAL SCREEN

Așa cum spune și titlul, acestea sunt cele mai noi telefoane lansate la IFA 2019, sau reîmprospătate dacă vorbim de Samsung Galaxy Fold. Începem cu acesta. În principiu, nimic nou din punct de vedere configurație, doar o folie pusă cum trebuie și niște margini acoperite ca să nu mai intre praf și mizerie sub acea folie. Aceleași specificații, același ecran, același preț și aceeși indisponibilitate.

Al doilea pe lista noastră este Samsung Galaxy A90 5G, primul din seria A cu 5G și cred că cel mai ieftin dispozitiv cu 5G. La doar 800 de euro primești un procesor Snapdragon 855, același de pe S10+ și Note10 (nu prea mergea altfel pentru că este strâns legat de modemul de 5g) un ecran imens de 6.7 inci de tip AMOLED și probabil cea mai bună configurație pentru acești bani. Abia aștept să îl găsesc și la noi în țară și să îl testăm chiar și pe 5G.

Xperia 5 este noutatea celor de la Sony în materie de telefoane și pare să fie undeva sub Xperia 1 dar deasupra lui Xperia 10 și 10 Plus, ca specificații și ca preț. Același ecran cu raport 21:9 și o configurație demnsă de luat în seamă. Dacă vrei un telefon super rapid și care poate fi ținut în mână, acesta este.

LG G8X Dual-Screen este noul G8 de la LG. Al treilea dacă numărăm corect de la începutul anului și acum vine și cu o carcasă similară cu a lui LG V50. Carcasa nu este scumpă deloc, doar 150 de euro, și probabil cu toții sperăm să fie sub formă de ”bundle” la ofertă, și să vină inclusă în prețul telefonului de aproximativ 800 de euro.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.