LAPTOPUL LUI MARIAN – ASUS ROG ZEPHYRUS S GX502

Acesta este noul laptop al lui Marian Andrei. Noi îl cunoaștem pe Marian ca pasionat de viteză și de mașini, puțini știu însă că acasă se joacă World Of Warcraft pe lângă simulatoarele obișnuite cu mașini. Este dispus însă să încerce și alte jocuri, shootere în special, și să concureze apoi cu maestrul de gaming, Codrin. Și pentru asta avea nevoie de o unealtă mai performantă. S-a lipit repede de un laptop ASUS ROG Zephyrus GX502 cu un ecran de ”doar” 240 Hz.

Serios, este primul laptop pe care îl văd cu un astfel de ecran, și după ce l-am testat și eu ajung la aceeași concluzie ca și la telefoane. Un refresh rate mai mare contează enorm de mult. Chiar și în aplicații de desktop unde nu te așteptai să fie nevoie. Fluiditatea ecranului este excelentă.

Acum, fără nici un fel de glumă și ironie, acest Zephyrus S este laptop-ul de gaming pe care voiam să îl văd de mulți ani. Ușor, extrem de puternic, bine răcit, și cu un ecran neașteptat de bun. Dar mai bine te la s pe tine să te convingi cu ajutorul review-ului video mai puțin convențional, de mai jos.

Ultimele articole

Articole recomandate

3 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.