Noua mea dronă, DJI Mavic Air 2 – Unboxing & Full Review

Înainte de Crăciun și de plecarea noastră în vacanță am vorbit cu ”Moșul” despre gadget-uri pe care să le iau cu mine. Îmi lipsea o cameră subacvatică și una zburătoare, în rest le aveam pe toate. Mavic Air 2 și un GoPro Hero 9 au fost cele mai bune variante și i-am făcut un unboxing chiar înainte să plec. Nu l-am publicat pentru că voiam să vă spun și impresiile mele de utilizare, două luni mai târziu.

Sunt super mulțumit de alegerea făcută, aceasta este concluzia. Drona este deșteaptă, rapidă, autonomie foarte bună, și are o mulțime de opțiuni și setări ca să scoți cele mai frumoase cadre în 4K la 60fps. Fotografiile sunt excelente, și cu puțină procesare ai cel mai frumos feed de Instagram posibil, însă nu am reușit să fac LIVE cu ea așa cum făceam cu Mavic Pro. Pur și simplu aplicația nu mai are acea opțiune. Ciudat, pentru că la nivel de procesare de imagine stă mai bine ca modelul anterior.

GALERIE IMAGINI MAVIC AIR 2

Ultimele articole

Articole recomandate

2 Comments

  1. Te rog daca poti sa-mi dai detalii despre locatia unde ti-ai petrecut vacantaCum se numeste locatia?Daca ai fost multumit…etc.Este un loc superb si cred ca se potriveste de minune situatiei pandemice actuale.
    Filmarile sunt superbe!!
    Felicitari!!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.