CuriosITy 63 – Anunțul lui Marian, Parbrizul lui George, Coreea și BTC, Am ajuns pe Marte, Facebook

Bine ai revenit la o nouă ediție CuriosITy unde vorbim despre ce s-a întâmplăat în ultima săptămână în tehnologie, auto, pe Marte și în viețile noastre personale. Mie de exemplu mi-a sărit din nou o piatră în parbriz la Tesla. Am chemat repede pe cineva să îmi găurească parbrizul și să nu plec din nou în țări străine ca să îl schimb.

Scoția are cea mai tare flotă de deszăpezire din lume, iar numele plugurilor sunt geniale. Tesla ajunge în România, în mod neoficial, însă poți vedea astfel o mașină înainte să o cumperi. Ted Cruz pleacă în vacanță în Cancun în timp ce ”țara arde” iar Perseverance, rover-ul celor de la NASA ajunge pe marte în timp ce vedeți acest podcast.

Australia blochează toate știrile de pe Facebook iar Coreea de Nord fură Bitcoin ca să își construiască rachete nucleare. Ce să faci, sunt oameni și ei. Avem anunțuri noi de la Nintendo și Samsung, iar Essential Phone vede un nou viitor.

În alte știri, Chromebook-urile s-au vândut mai bine decât MacBook-urile în 2020, lumea a cumpărat ce avea nevoie nu neapăreat ce își dorea. iPhone 12 Pro Max este cel mai bine vândut telefon cu 5G din SUA iar Samsung închide una din fabricile din Texas.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.