Niciodată cerul nu a fost atât de gol

Nici măcar atentatelele de la 11 septembrie nu au pus la sol atâtea avioane cum a făcut un vulcan cu nume imposibil de pronunţat din Ţara Gheţurilor.

Pentru pasionaţii de aviaţie sunt zilele unor premiere ciudat de interesante. Nu trebuie decât să cauţi pe internet un site care oferă imagini radar de deasupra Europei. E pustiu! Prin comparaţie, într-o zi normală, pe continentul nostru se desfăşoară zilnic peste 28.000 de curse comerciale, iar cerul pare o broderie de trasee. Miile de avioane şi milioanele de călători pun în mişcare industrii într-o economie, care funcţionează după ora exactă.

Este erupţia aceasta o premieră? În nici un caz. Erupţia devastatoare… mai mult pe ProMotor.ro

Ultimele articole

Articole recomandate

4 Comments

  1. salut. poate nu e tocmai locul potrivit sa pun urmatoarea intrebare dar am sa imi incerc norocul. am lovit pe cineva cu masina si am completat formularul de constatare amiabila. nu m-am prezentat la asigurator in 24 de ore si acum imi trebuie o dovada de intrare in reparare a masinii mele pe banii mei. de unde o pot obtine ? daca ma duc la politie astia ma amendeaza. iar la asigurator au trecut deja 24 de ore de la accident ? iti multumesc.

  2. „un vulcan cu nume imposibil de pronuntat ” – nu sunt de acord cu asta. E doar lene, indolenta, lipsa de educatie si respect din partea celor care au datoria sa-l pronunte: cei de la televizor. Si tare mi-e teama ca in acelasi fel sunt tratate si restul subiectelor de stiri.

    ps. atentatelele – unde e greseala?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.