Maşini gratis din Germania

Disperare, humanum estem! Ca să zic aşa.

salut, e adevarat ca as putea gasi in dortmund de exemplu la autohaus masini
gratis?si daca da cam ce masini as gasi?e un loc anume unde sant masini
gratis(banuiesc ca foarte vechi sau cu probleme daca sant)sau e vrajala?
astept un raspuns te rog si multumesc

Nu prea mai găseşti. Erau acum vreo doi ani. Le găseai pe mobile.de la 300 de euro, adică gratis după o negociere de un minut pentru că aşa scăpau de ele fără să achite taxa de remat şi deasemenea de impozitul mare la ei. Acum sunt aur curat, pentru că statul dă 2.500 euro pentru una când îţi ei maşină nouă. De aceea îşi iau nemţii Sandero full option cu 5.000 de euro.

Ultimele articole

Articolul precedent
Articolul următor

Articole recomandate

40 Comments

 1. Bună ziua!
  Cu respect mă adresez celor ce au o mașină și nu le mai este de folos sau nu le mai pot conduce din cauza vârstei sau alte motive. Am o taraba la piața cu produse din plastic și pana acum 2 luni mă ajutam de buburuza mea , un opel cursa mic și vechi dar foarte de ajutor. Din pacate, de la un scurt a ars toată. ..(veche, veche). Acum ca nu mai am cu ce aduce marfa de la DORALY, reușesc cu greu sa plătesc cheltuielile casei și cred ca voi fi nevoit sa merg sa mă angajez, dacă nu găsesc un om cu suflet sa mă ajute. Am pentru o mașină doar 500 € ( toți rad de mine) poate căruță sa iau cu banii ăstia, mașina zic iei ca nu s-a inventat pana acum la banii aceștia. Sunt invidiosi ca am noroc de clienți cu suflet și când am marfa chiar mai mișcă câte ceva, dar de doua luni sunt bâza lor și după atâția ani de munca parcă mă simt o povara pentru familie ca nu pot sa-i susțin cu ce au nevoie….
  Va mulțumesc anticipat pentru ajutorul acordat și sper să pot întoarce binele făcut în așa fel încât cei din jur sa vadă în mine un om care poate so ia iar de jos.
  Va mulțumesc!
  Bogdan Girca

 2. Bună ziua as dori pentru fetita mea care are sindrom dawn o mașină cu care putem sa ne deplasam la terapii. Viata nu este ușoară e greu sa mergi cu ei prin frig racescfoarte repede e greu sa te deplasezi pe jos merg mai greu și foarte multe sunt de spus. Cine știe cum este sa ai un copil cu dizabilitate va antelege. Dacă dorește cineva sa doneze o mașină chiar dacă e veche sa meargă ma poate contacta. 0741345913Multumesc

 3. Am noua copie și dacă poate cineva sami doneze o mașină mai ales familială nu sant pretențios o primesc ca din mână lui dumnezeu dumnezeu sa va binecuvinteze

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.