Sfaturi de cumpărare 8

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti si mie ce parere aveti de un Vectra cu motor 1.9CDTI 150cp.
Nu sunt maniac, vreau masina de familie insa asa am gasit-o: cu 150cp si 6000E din 2005 fara prea multe dotari (are manual, 6 airbag-tui,esp si cam atat). Am inteelsc ca sunt destul de problematice motoarele astea desi proprietarul o lauda minune mare.
Multumesc

Răspuns:
În acel an s-a schimbat şi modelul de la cel pătrăţos la cel mai nou şi mai frumuşel. Sper că discutăm măcar de cel mai nou care arată bine şi este o maşină relativ ok. Problema este că tot cam pe atunci au trecut cei de la Opel la common rail iar motorul de 1,9 cdti în variantele de 120 sau 150 cp este o loterie cu şanse mari să pierzi. Probleme apar de la ambreiaj până la turbină sau intercooler. Plus consumul poate fi exagerat.

Preţul este exagerat de bun pentru această maşină, aşa că recomand o verificare a caroseriei şi la Opel şi la AutoTest, una cu „testerul” şi chiar un test drive de week-end ca să te lămureşti.

Una peste alta am dubii serioase. Sau poate chiar este un om serios, care are nevoie de bani… Mai ştii. Oricum verifică totul. Inclusiv actele înainte de a da un leu.

Ultimele articole

Articolul precedent
Articolul următor

Articole recomandate

18 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.