Mașini de companie – chilipiruri de la Honda


Din când în când importatorii de automobile își înnoiesc parcul de automobile de companie. Honda Trading a început în ianuarie vânzarea mașinilor unor manageri și parteneri. Printre mașinile din ofertă sunt și câteva mașini de drivetest, însă toate bine întreținute. Eu am pus ochii pe un Accord super-dotat la doi anișori și un preț de 14.600 de euro. Doar ochii… că banii nu îi am… Dar dacă voi îi aveți, aruncați o privire în fișierul pdf și pe pagina http://www.hondatrading.ro/masini-rulate

Ultimele articole

Articole recomandate

13 Comments

 1. oare voi nu stiti cum se conduc masinile date de catre o companie unui angajat/a?sfatul este sa va feriti de asa ceva.sunt curios oare daca un angajat se comporta cu masina personala la fel?

 2. @ abdul kabul,

  Putin cam pesimist. Masinile de test drive sau demo cars nu sunt manate de indivizi care se razbuna pe masini. Nu sunt matiz-uri, fiat-uri, furgonete, microbuze sau „papucii” pe care-i vezi zilnic.
  Masinile de mai sus sunt masini conduse de oameni care au deja un statut, e foarte important acest aspect. Imaginea exterioara a persoanei care o conduce spune totul despre brand-ul pe care il reprezinta. Mai mult, ei au nevoie de masini pentru a spori eficienta pe plan general iar lipsa de confort si calitate nu trebuie sa se reflecte in deciziile lor.
  Personal, daca as dispune in acest moment de o astfel de suma nu as sta pe ginduri. In general astfel de masini pe linga ca sunt foarte bine echipate mai au si toate reviziile la zi si cele mai bune servicii de mentenata. Fii sincer, in general cam toti intoarcem capul dupa o masina pe care scrie Drive Test, Demo Car, toate sunt echipate extra si arata ceva mai bine decit un end user product.

 3. @Dorin, stiu caz concret de om care a luat o masina in test de la BMW (nu mai tin minte exact modelul ,) . Avea directia VARZA.
  „Masinile de mai sus” sunt conduse de angajati ai reprezentantelor acelei companii si de persoane interesate sa le testeze.

 4. Salut George,

  Mi-am vandut masina un bmw 320d 2004 de care am fost multumit si vreau sa-mi iau o Honda Civic 5d din 2007 1.8 benzina 140cp 75k km…ce zici se merita?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.