La ce să te uiți când cumperi o geacă de firmă

De ce costă o geacă Moncler 700 de euro? Cum trebuie să arate o geacă tehnică pentru pârtie? Care este diferența între GoreTex și alte membrane? Ce este o cusătură lipită? V-am făcut curioși?

Vă fac cunoștință cu Maurizio Macario, cel mai important producător de echipament sportiv pentru iarnă din România. Este italian get-beget dar vorbește binișor românește și se pricepe cel mai bine la îmbrăcăminte sportivă. Nu degeaba este… mai mult aici.

Postarea se află integral pe lorena.buhnici.ro, blogul soției mele pe care îl lansăm cu această ocazie în blogosferă. Intrați, citiți, recomandați-l tuturor.

Ultimele articole

Articole recomandate

9 Comments

 1. Amazing! Vezi tu, sporturile de iarna nu prea au avut prea mare cautare si in vestul tarii. Asta ar fi singurul lucru care mi-a lispsit aici. In schimb mi-ai adus aminte de vacantele de iarna pe care le-am trait pe linga Savirsin, Arad. Acolo verisorii mei mai mari isi faceau schiuri noi in fiecare an iar noi ne bucuram de „cadourile” ce ramineau de anul trecut. Visam la tot felul de costumatii insa asta era in vestul tarii.
  Super tare. Din cite stiu M are o fabrica la TM unde confectioneaza tot felul de „adevaraciuni” inclusiv o buna parte din echipamentele F1. Hi, hi.

 2. Foarte interesant reportajul George.Apreciez ca sunt prezentate o gramada de detalii despre geci de care nu auzisem.
  Gecile sunt foarte frumoase cel putin alea ale echipelor oficiale Italia Franta si Rusia sunt bestiale
  Ce pot sa zic totusi este ca mi se par cam scumpe.Intre 500 si 800 de euro?Dar totusi ,stiu ca Vuarnet este o firma consacrata si nu am auzit pe nimeni sa spuna ca nu a fost multumit chiar si de produse entry-level.
  Eu ma dau cu placa de prin 2003 si fac schi de vreo 4 ani.
  O geaca Burton buna as spune este in jur de 200-250 maxim. (de snowboard).Gasim si mai scumpe, dar totusi sunt Burton,produse pe care eu le consideram cele mai scumpe produse de pe piata.

  • @Bobby – Burton e un super brand, dar nu o marcă tehnică. Vuarnet este ca un laptop ultraperformant de la o firmă de care nu ai auzit niciodată. Am și eu Vuarnet de 8 ani și nu aș schimba geaca de snowboard decât pe un Vuarnet mai nou. Deși nu se simte încă nevoia…

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.