Mașina ta de 15 ani se poate CONDUCE SINGURĂ? Supermotocicleta ELECTRICĂ

Mașina ta se poate conduce singură? Probabil că nu, nici una momentan nu are voie, dar sunt puține care ar putea fi capabile. Dacă are vreo 10 ani atunci nici o șansă! Dar totuși, dacă ar exista un gadget care costă până în 2000 de euro, și pe care îl poți instala relativ ușor pe mașină, care ar putea-o face capabilă de a se conduce singură, ai fi curios?

Ei bine există, și este mai degrabă o cameră de bord foarte inteligentă. Se conectează la calculatorul mașinii, iar cea mai veche mașină pe care se poate pune este de vreo 15 ani. Are două camere, una pentru exterior cu recunoaștere de obiecte, semne de circulație și marcaje de drum, și una de interior care monitorizează constant atenția șoferului. Combinate cu un computer performant, aceasta poate evita situații neplăcute la care nici nu poți să te gândești.

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

  1. Cine ar avea curajul să ”se lase pe mâna” acestui gadget? Sunt curios dacă există curajoși care și-au instalat această soluție pe mașina lor (veche) sau dacă sunt interesați pentru a încerca/testa.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.