LIVE – CURIOSITY 163 – TESLA CĂRUȚĂ, RĂZBOIUL AI-URILOR, JOHN WICK 4, VW ID.2 LA 25K EURO,

Bună dimineața și bine te-am regăsit la emisiunea noastră preferată de tehnologie, știință, spațiu, cu un strop de crypto și probabil cele mai multe anunțuri din domeniul auto de anul acesta.

Sper că te-ai făcut comod, ți-ai pregătit cafeluța, și probabil și ceva snacks-uri, astăzi suntem LIVE din studio pentru o ediție se pare mai lungă decât ne așteptam. Noi ne-am făcut temele pentru vreo oră și jumătate, dar am avut multe de povestit sămbăta aceasta.

Pe scurt, avem știri noi de la târgul ISH la care am fost cu Ovidiu Țifui, peripeții pe drum la întoarcere, și povestiri care cred că vor ajunge și într-un clip separat. Avem și știri despre cele mai puternice AI-uri de care vorbim în ultima vreme, MindJourney și ChatGPT, și chiar și un mandat de arestare pentru Putin. În sfârșit, după un an de război! A, stai nu e pentru război..

TikTok începe să fie banat pe telefoanele guvernamentale din SUA și UK, și sunt sigur că o vor mai face multe țări de acum încolo, mâncarea e din ce în ce mai scumpă, BlueAir nu mai există și revenim înapoi la AI. Nu puteam să nu vă aratăm noul Office și noul Google Workspace, și ele desigur cu AI.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.