LIVE & UNBOXING – Noile laptop-uri ASUS ROG ZEPHYRUS & GX703H

Abia acum câteva luni ASUS anunța cele mai performante laptop-uri din seria de gaming. În mai puțin de jumătate de an avem încă patru modele cu cele mai bune specificații, doar că de data aceasta folosesc procesoare de la Intel din generația a 11-a, acelea cu H în coadă. Scurtă explicație, pentru laptop-urile ultraportabile și subțiri se folosesc procesoare cu U în coada denumirii iar pentru cele mai groase, cu un sistem de răcire mai sănător cu H în coadă. Aceasta este diferențierea de putere pe care trebuie să o știi atunci când cauți un laptop.

Dacă vrei unul de gaming super performant ia cu H, dacă ai nevoie pentru puțin Photoshop, ceva retușuri minore, vizionare de filme, editare de text, Word, Excel și navigare pe internet atunci cele cu U în coada denumirii sunt pentru tine. Diferențele de performanță sunt majore, și am vorbit despre asta într-un clip recent pe Cavaleria.ro.

Astăzi vă arăt cele mai puternice bestii de gaming de la ASUS, și rămân și eu la fel de mult impresionat de ecranul 4K cu refresh rate de 120 Hz. Și de tastatura mecanică pe care sunt sigur că nu o va suporta George sub nici o formă în redacție.

Ultimele articole

Articole recomandate

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.