Jurnalismul de investigație cu Răzvan Luțac – #IGDLCC E013

În această seară vă delectez urechile dacă îl ascultați ca podcast sau și ochii dacă îl urmăriți pe YouTube cu un podcast ceva mai special. Răzvan Luțac este jurnalist de investigație, și dacă ai auzit de scandalul Hexi Farma nu mai este nimic de spus. Doar de ascultat.

Pentru mine a fost o plăcere, sper că și pentru Răzvan. Mă văd pe mine în răbdarea și îndârjirea lui, acum 10 ani chiar. Îl admir pe Răzvan și tocmai de aceea l-am ”descusut” despre viața lui profesională dar și despre cea personală pentru că știu că, ca și jurnalist, timpul tău liber este dedicat tot investigațiilor. Știu că atunci când ”alegi meseria de jurnalist” (impropriu spus), singurul tău scop este să rezolvi ancheta. Atât.

Trăiești pentru adevărul care va ieși la iveală după o săptămână, o lună, sau poate chiar un an, atunci când povestea se leagă și toate lucrurile sunt puse cap la cap. Aproape toate, pentru că va exista tot timpul o necunoscută pe care nu o vei afla.

Apropo, nu uita să te înscrii la GIVEAWAY-ul de 800.000 de abonați, aici: GIVEAWAY 800.00 ABONAȚI. Asta dacă vrei un Samsung Galaxy S10 nou nouț.

Ultimele articole

Articole recomandate

1 Comment

  1. Hei George,

    Proiectul pe care l-ai inceput cu podcast-ul pare foarte interesant. Pe mine personal proiectul asta m-a cucerit si mi-ar placea sa vad mai multi invitati desi stiu ca timpul tau e limitat. O discutie interesanta cred ca avea-o cu acest profesor de fizica
    ( https://www.youtube.com/watch?v=D46LPlV55cM https://www.youtube.com/watch?v=TN8Wv0Hnaow ) care se numeste Cristian Presură. O alta sugestie ar fi un prieten apropiat care incearca sa dezolvte un proiect foarte interesant care se numeste vreaulafacultate.ro si se numeste Andrei Nicolae.

    Desi ai spus la un moment dat ca incerci sa creezi continut neperesabil, ar fi interesant sa ai un daily tech news sau daily news in general.

    PS. Site-ul are un bug. Cand incerci sa scri un commnet apare un glich.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.