CUM IEI 10.000 € GRATIS! RABLA PENTRU ELECTRICE

Începând de astăzi, de la momentul publicării acestui material, poți obține 10.000 de euro gratis de la stat pentru orice mașină electrică vândută de nouă, oficial în România. Am făcut această precizare pentru că eu nu mă încadrez, Tesla nu vinde oficial în România. Deocamdată. Sper ca unii dintre voi să fie mai norocoși.

Vrei fotovoltaice aproape gratis? Află despre de pe CaseBune.ro, aici: https://casebune.ro/?p=685

Câte mașini sunt în acest program?

Nu multe, 1500 e numărul total de tichete care se acordă dealer-ului auto de la care cumperi mașina. Deci nu mai ajunge la tine acest tichet ci rămâne la dealer care îți va face reducere de 10.000 de euro din prețul de listă. Adică cu vreo 20.000 de euro din buzunarul tău poți lua un Nissan leaf de ultimă generație aproape echipată la maximum.

Apropo, dacă mai casezi o mașină veche mai primești încă 1500 euro. Așadar maximul pe care îl poți obține este de 11.500 de euro pentru o mașină electrică.

Ce dealeri sunt înscriși?

Toți cei care au în portofoliu un brand care deține mașini electrice. Poți merge la oricare dintre ei, și să îl întrebi, e mai simplu printr-un telefon, ca să afli dacă au în stoc sau pe comandă vreo variantă electrică și să te înscrii pe lista de așteptare. Cu siguranță nu o poți lua din showroom acum.

De unde știm aceste lucruri?

Am mers direct la sursă și am vorbit cu inițiatorul programului Rabla Plus, domnul Cornel Brezuică, președintele Administrației Fondului de Mediu.

Informații complete despre depunerea dosarelor pe site-ul oficial AFM, aici: https://www.afm.ro/vehicule_electrice.php

Pentru cei care nu ai timp să citească sau să vizioneze, podcastul este mai jos:

Ultimele articole

Articole recomandate

8 Comments

 1. Domnule Buhnici, acești 10000 euro este valabil de exemplu și în cazul achiziționării unui autoturism electric în valoare de 12000 euro cum ar fi Renault Twizy? adică sa plătesc doar 2 – 3000 euro diferența

 2. Bună George ,

  Am doua Nissan Leaf in garaj de 4 ani ,am călătorit în Amsterdam și Grecia,am parcurs 200.000 km numai electric ,pot să te ajut pentru a convinge oameni să treacă la electric….?
  Sunt un maniac devotat electricelor și un abonat al lui Tesla Bjorn Norvegia….
  Felicitări pentru Model 3 eu aștept Leaf Plus….
  Zilnic parcurg 200-300 km in București datorită business ului meu.Doar electric!!
  Mulțumesc.

 3. Acest ticket este valabil si pentru masinile achizitionate din strainatate? Intreb deoarece as dori sa achizitionez o Tesla si numai din germania o pot achizitiona. Multumesc

 4. Interesant articolul,interesanta este si subventia de la stat.
  Romanii nu sunt reticenti si multi ar renunta la sh diesel din Germania, insa chiar si asa nu toti isi permit momentan infrastructura proprie si inca 20000 euro peste pentru o masina electrica in care incape soferul si o poseta.Cand aduceai diesel sh din Germania nu mai aveai vehementa asta cu poluarea,domnule Buhnici.Cand o sa te apuci de fitness si o sa prezinti un fizic mai ordonat,o sa faci interviuri despre cum sa inchidem restaurantele de tip fast food.
  Cand schimbi nivelul,iti miroase unde ai stat…

 5. apropo ce faci daca inteligenta artificiala la masini ar pica si numai? despre asta nu sa discutat si am fi nevoiti sa trecem pe metoda clasica. pt ca viitorul este incert si exista posibilitatea sa trecem inapoi in era preistorica precum a fost nimicita Atlantida din cauze necunoscute.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.